Studio's, suites en penthouses aan de entree van het Prinsenpark

Start verkoop nieuwbouwproject Prinsenpark in Rotterdam nog dit jaar gepland

5 oktober 2020-

Het wordt een gebouw met een koninklijke uitstraling en dat is te zien op de impressies. Maar nieuwbouwproject Prinsenpark, in de Rotterdamse wijk Prinsenland, heeft niet alleen een vorstelijk uiterlijk. Ook de woningen zelf doen de naam van het project eer aan. Ze zijn namelijk voorzien van alle luxe en comfort. Het gebouw van circa 30 meter hoog is trapsgewijs opgebouwd en krijgt ruim 80 woningen. Het gaat om luxe studio's, suites en penthouses met woonoppervlaktes van 55 tot 220 vierkante meter. Er is dus volop keuze!

Luxe appartementen in het groen

Het project verrijst straks op de plek van de voormalige manege Prinsenmolen. U woont hier aan de entree van het weidse Prinsenpark, en dus heerlijk in het groen. Een rondje wandelen met de hond? Met de (klein)kinderen voetballen in het park? Een stuk hardlopen? Of gewoon genieten van de zon en de buitenlucht? Het kan allemaal 'voor de deur'. Het gebied rondom het gebouw krijgt ook een metamorfose en wordt natuurinclusief. Zo komen er natuurvriendelijke oevers met diverse soorten beplanting en worden er nestkasten geplaatst. De start verkoop staat nog dit jaar (2020) gepland. Het is de bedoeling dat de bouw in 2021 van start gaat.

Aanmelden als belangstellende

Heeft u interesse in een appartement in nieuwbouwproject Prinsenpark? Kijk dan op de projectsite en meld u aan als belangstellende. Dan blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Meer nieuws