Alles over wonen in Rotterdam op jaarlijkse woonbeurs in WTC

Zaterdag 17 en zondag 18 maart 2019: nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies en duurzaam wonen

3 december 2018-

Alles over wonen in Rotterdam. Het is te vinden op de Woonbeurs Rotterdam + regio. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 maart. De locatie is hetzelfde als in de afgelopen jaren: het WTC, in het hart van de stad.

Vooral nieuwbouw op Woonbeurs Rotterdam + regio

De Woonbeurs Rotterdam + regio is vooral een nieuwbouwbeurs. Talrijke partijen presenteren er hun nieuwbouwprojecten in Rotterdam en in de regio. Het aanbod zal vooral bestaan uit koopwoningen, maar mogelijk komen er ook partijen naar de beurs met nieuwbouw huurwoningen. Naast nieuwbouw is er op de beurs ook aandacht voor zelfbouw. Rotterdam biedt je verschillende mogelijkheden op dat gebied. Het gaat bijvoorbeeld niet alleen om vrije kavels, maar ook om bestaande gebouwen waarin je met andere kopers echt iets bijzonders kunt realiseren. Ook diverse regiogemeenten komen met zelfbouwaanbod naar de beurs.

Woonbeurs: ook financieel advies

Financiële partijen ontbreken evenmin. De Woonbeurs Rotterdam + regio is dan ook dé plek waar je niet alleen een woning vindt, maar waar je ook met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Informatie over duurzaam wonen, wijken en regiogemeenten

Behalve woningaanbod, zelfbouwkavels en financieel advies is er op de beurs informatie over duurzaam en energiezuinig wonen. Zo kom je van alles te weten over stadsverwarming en krijg je tips over zonnepanelen en andere oplossingen om je huis energiezuiniger te maken. Verder kom je van alles te weten over het woon- en leefklimaat in diverse Rotterdamse wijken en in een aantal gemeenten in de regio.

Woonbeurs: van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam

De Woonbeurs Rotterdam + regio is op zowel zaterdag 17 als zondag 18 maart van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

  • Op deze pagina vind je in de aanloop naar de Woonbeurs steeds meer informatie over het aanbod.

 

Meer nieuws