the-cooltower-appartementen-penthouses-rotterdam

The CoolTower: wonen op hoogte, in het nieuwste icoon van Rotterdam

Appartementen en penthouses van 63 tot 420 (!) vierkante meter, met een adembenemend uitzicht

7 februari 2018-

Schitterende appartementen en penthouses in een stijlvolle witte woontoren van maar liefst 150 meter hoog. Je vindt ze straks in The CoolTower, het nieuwste icoon van Rotterdam. The CoolTower komt in het Baankwartier, in de luwte van de bruisende binnenstad. Direct aan de Schiedamsedijk, de Witte de Withstraat en het Vasteland woon je hier op een weergaloze plek. Met exclusieve boetieks, trendy lunchrooms, goede restaurants en toonaangevende galeries. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, kom je de details te weten.

The CoolTower: appartementen van 63 tot 420 vierkante meter

The CoolTower krijgt circa 280 fraai afgewerkte huur- en koopappartementen. Het gaat om twee-, drie- of vierkamerappartementen, met woonoppervlaktes van 63 tot maar liefst 420 vierkante meter. Elk appartement beschikt over een heerlijke buitenruimte, een comfortabele living en een luxe badkamer. Bovendien krijg je toegang tot de fraaie daktuin en een fijne fitnessruimte. Beide zijn alleen toegankelijk voor bewoners van The CoolTower. Onder het gebouw komt een parkeergarage.

Wonen in The CoolTower in Rotterdam: vanaf 275.000 euro

De prijzen van de koopappartementen zullen variëren van ongeveer 275.000 tot 2.500.000 euro (v.o.n.). Wat de huurprijzen worden, moet nog worden vastgesteld. Het project is nog in voorbereiding, maar je kunt je via de projectsite al wel aanmelden als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

Soms een uitzicht van 180 graden

The CoolTower wordt het hoogste gebouw in het centrum van Rotterdam. Het uitzicht is dan ook weergaloos, zeker als je wat hoger woont. Om je hier optimaal van te laten genieten, krijgt elk appartement een langerekt horizontaal raam (bandraam). Ook worden er schuiframen in de hoeken geplaatst. Zo heb je, in je living, je persoonlijke Franse balkon. Soms is het uitzicht hierdoor zelfs 180 graden. 

  • www.thecooltower.nl.
  • Stand: Ooms Makelaars.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws