Archief

The Hudsons: wonen met uitzicht over het Dakpark in Rotterdam West

Verschillende appartementen, stadswoningen en 'specials' (bijzondere herenhuizen) in verkoop

14 februari 2020-

Comfortabele appartementen, grote stadswoningen met 3,5 of 4 woonlagen (en een achtertuin) of woningen in bijzondere vormen, de zogeheten 'specials'. Allemaal met uitzicht op het beroemde Dakpark dat over een winkelboulevard is aangelegd. Je vindt ze in nieuwbouwproject The Hudsons in de wijk Bospolder in Rotterdam West. Het project krijgt 145 woningen, verdeeld over vijf woonblokken. Op dit moment zijn er verspreid over deze woonblokken nog appartementen, stadswoningen en specials te koop. 

Appartementen vanaf 387.000 euro (v.o.n.)

De appartementen in de woonblokken 2 en 3 van The Hudsons variëren in woonoppervlakte van 63 tot 115 vierkante meter en zijn allemaal uitgerust met een balkon. En dankzij de extra grote ramen valt er veel licht naar binnen. Vanuit de appartementen heb je een prachtig uitzicht op het Dakpark. De nog beschikbare appartementen zijn 112 of 115 vierkante meter groot en zijn te koop vanaf 387.000 euro (v.o.n.) inclusief een parkeerplaats in de garage. Kleinere (en goedkopere) appartementen in deze fase staan onder optie en zouden dus weer beschikbaar kunnen komen.

Stadswoningen met achtertuin

De stadswoningen van The Hudsons (met 3,5 of 4 woonlagen) zijn ideaal voor gezinnen. Ze variëren in grootte van 118 tot 158 vierkante meter. De indeling heb je zelf in de hand. Wil je een speels ingedeeld huis met een vide of een dwarstrap? Of kies je voor praktisch, met veel (slaap)kamers? Alle stadswoningen hebben een achtertuin op het dek waaronder je je auto parkeert. Vooral de grotere woningen, met koopsommen vanaf 465.000 euro (v.o.n.), zijn nog beschikbaar. De stadswoningen met lagere prijzen zijn reeds verkocht of staan onder optie.

Specials: bijzondere vormen, geweldig uitzicht

Je woont graag in de stad en je zoekt iets speciaals. Iets waar je je creativiteit in kwijt kunt. Dan kun je uitkomen bij de 'specials' van The Hudsons. Deze grote 3- en 4-laagse herenhuizen zijn alles behalve standaard. Ze zijn 132 tot 202 vierkante meter groot, liggen op de hoeken van de gebouwen en hebben bijzondere vormen. De ramen gaan van vloer tot plafond en zorgen voor veel lichtinval. En het geweldige uitzicht op het grootse Dakpark en de groene tussenstraatjes verveelt nooit. Er zijn nog enkele specials beschikbaar, vanaf 460.000 euro (v.o.n.).

Rust en dynamiek, niet ver van het centrum

In Bospolder geniet je van de dynamiek van het stadse leven, maar ook van rust en ruimte. Je woont hier naast het Dakpark en vlak bij het sfeervolle Delfshaven. Met de metro en de fiets ben je in een paar minuten in het stadscentrum. En met de auto zit je zo op de A20.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een woning in The Hudsons? Bekijk dan de woningzoeker op de projectstie voor het actuele aanbod en schrijf je in. Je kunt ook in gesprek met Ooms Makelaars. Bel voor een afspraak: 010-4248888.

Meer nieuws