The Hudsons: wonen met uitzicht over het Dakpark in Rotterdam West

Eerste twee gebouwen met 63 appartementen, stadswoningen en 'specials' nu in verkoop

20 februari 2019-

Comfortabele appartementen, grote 3- of 4-laagse stadswoningen (met achtertuin) of 3- of 4-laagse 'specials' in bijzondere vormen. Allemaal met uitzicht op het beroemde Dakpark dat over een winkelboulevard is aangelegd. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject The Hudsons in de wijk Bospolder in Rotterdam West. Het project krijgt 145 woningen, verdeeld over vijf gebouwen. De eerste twee woonblokken met in totaal 63 woningen zijn op 19 februari in verkoop gegaan. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je meer informatie over The Hudsons.

Appartementen vanaf 250.000 euro (v.o.n.)

De appartementen van The Hudsons variëren van 63 tot 103 vierkante meter. Het gaat om 2-, 3- en 4-kamerappartementen met een zonnig balkon. En dankzij de extra grote ramen valt er veel licht naar binnen. Vanuit de appartementen heb je een prachtig uitzicht op het Dakpark. De appartementen zijn te koop vanaf 250.000 euro (v.o.n.).

Stadswoningen met achtertuin

De 3-laagse en 4-laagse stadswoningen van The Hudsons zijn ideaal voor gezinnen. Ze variëren in grootte van 118 tot 158 vierkante meter. De indeling heb je zelf in de hand. Wil je een speels ingedeeld huis met een vide of een dwarstrap? Of kies je voor praktisch, met veel (slaap)kamers. Alle stadswoningen hebben een achtertuin op het dek waaronder je je auto parkeert. De koopsommen beginnen bij 347.500 euro (v.o.n.).

Specials: bijzondere vormen, geweldig uitzicht

Je woont graag in de stad en je zoekt iets speciaals. Iets waar je je creativiteit in kwijt kunt. Dan kun je uitkomen bij de 'specials' van The Hudsons. Deze grote 3- en 4-laagse woningen zijn alles behalve standaard. Ze zijn 131 tot 211 vierkante meter groot, liggen op de hoeken van de gebouwen en hebben bijzondere vormen. De ramen gaan van vloer tot plafond en zorgen voor veel lichtinval. En het geweldige uitzicht op het grootse Dakpark en de groene tussenstraatjes verveelt nooit. De prijzen beginnen bij 387.500 euro (v.o.n.).

Rust en dynamiek, niet ver van het centrum

In Bospolder geniet je van de dynamiek van het stadse leven, maar ook van rust en ruimte. Je woont hier naast het Dakpark en vlak bij het sfeervolle Delfshaven. Met de metro en de fiets ben je in een paar minuten in het stadscentrum. En met de auto zit je zo op de A20. 

Inschrijven via projectsite

Heb je interesse in The Hudsons? Schrijf je dan in via de projectsite. Op de Woonbeurs is de inschrijving voor de eerste fase voorbij. Je krijgt daar informatie over de dan nog beschikbare woningen in fase I én over het toekomstige aanbod in fase II. Deze fase gaat waarschijnlijk nog vóór de zomer in verkoop. 

  • www.nieuwbouwthehudsons.nl.
  • Stand: ERA Contour.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws