samenbouw-overhoeks-rotterdam-zuid

Veel belangstelling voor samenbouwproject Overhoeks in Rotterdam-Zuid

Samen met de architect je droomwoning ontwerpen. Er is nog plek, dus meld je aan!

3 oktober 2020-

Er is veel belangstelling voor samenbouwproject Overhoeks, aan de Laan op Zuid in Rotterdam-Zuid. In dit bijzondere gebouw ontwerp je, samen met de architecten, jouw droomwoning. En die wijkt natuurlijk af van wat standaard is. Wil je nog een plek bemachtigen in dit prachtige project? Schrijf je dan in voor een informatieavond. De architecten van Overhoeks vertellen je dan alles over het project en het samenbouwproces, waarna je kunt aansluiten. Aanmelden voor de eerstvolgende informatieavond kan via de projectsite. Daar vind je ook een overzicht van de nu nog beschikbare woningen.

Zelf je woningplattegrond bedenken

Uniek aan Overhoeks is het maatwerk: je bedenkt zelf je plattegrond en de architecten helpen je daarbij, ook met allerlei voorbeelden. Het is daarnaast ook een heel compleet project, met behalve woningen ook parkeerplekken, deelauto’s, een fietsenstalling, een stalling voor bakfietsen en scooters en mooie lichte entree’s en halruimten. Als kers op de taart heeft elke verdieping een extra groot terras dat je deelt met je buren. Dit terras is extra, want je hebt natuurlijk ook een eigen privé buitenruimte.

Meer meters voor hetzelfde geld

"We maken dit project samen in een efficiënt proces zodat je je buren al leert kennen voordat je er woont", zegt een van de architecten, Koos Kok. "En dat blijkt heel hoog gewaardeerd te worden, zo weten we uit de vorige samenbouwprojecten. Belangrijk om te weten is ook dat er wordt geen winst gemaakt; je betaalt als koper alleen wat het project ook echt kost om te realiseren. Dat drukt de prijs, waardoor je meer vierkante meters voor hetzelfde geld hebt.”

Overhoeks-cpo-samenbouw-Rotterdam

overhoeks-samenbouw-rotterdam-zuid

Overhoeks-cpo-samenbouw-Rotterdam

Overhoeks-cpo-samenbouw-Rotterdam

Overhoeks-cpo-samenbouw-Rotterdam

Overhoeks-cpo-samenbouw-Rotterdam

 

Meer nieuws