Hefkwartier-eengezinswoningen-Rotterdam

Veel Rotterdamser dan in het Hefkwartier kun je niet wonen

Eengezinswoningen en appartementen in de luwte van De Hef, nabij binnenstad Rotterdam

21 februari 2018-

Waar ooit de bierbrouwerij van Oranjeboom stond, verrijst een nieuw wijkje: het Hefkwartier. Veel Rotterdamser kun je niet wonen. Aan de Nieuwe Maas, op tien minuten fietsen van de binnenstad, op loopafstaand van de Wilhelminapier, nabij de voormalige spoorbrug De Hef. Binnenkort gaan hier weer eengezinswoningen en appartementen in verkoop. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, vertellen verkoopadviseurs van AM je er meer over.  

Hefkwartier: nieuwbouw eengezinswoningen en appartementen voor jong en oud

Het Hefkwartier krijgt zo'n 300 woningen. Met links van het wijkje: De Hef, een van mooiste monumenten van Rotterdam en een icoon voor de stad. Aan de andere kant: het moderne hoofdkantoor van Unilever. En er recht tegenover: het geliefde Noordereiland. Het Hefkwartier wordt in fases ontwikkeld en wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud, singles en samenwoners, gezinnen en aanstaande gezinnen zullen zich er allemaal thuisvoelen. Bijzonder: het is nieuwbouw in een ouder stukje stad, met de daarbij horende sfeer. En in elk deelplan vind je weer andere huizen. Wil je een eengezinswoning met een tuin of terras? Of kies je voor een appartement met een panoramisch uitzicht op de Nieuwe Maas? Het kan allemaal. 

Binnenkort nieuwe eengezinswoningen in verkoop in Hefkwartier

Na het grote succes van fase A (22 eengezinswoningen en inmiddels opgeleverd) en fase B (36 eengezinswoningen en uitverkocht) start binnenkort de verkoop van de fases C en V. Fase C bestaat uit 22 eengezinswoningen. De woonoppervlaktes variëren van circa 117 tot ongeveer 135 vierkante meter. Het gaat om woningen met twee en drie verdiepingen. De drielaagse huizen krijgen drie slaapkamers, een grote (vrij indeelbare) zolder en een tuin. Koop je een tweelaagse woning, dan heb je geen tuin, maar een groot dakterras. Via de projectsite kun je je nu al aanmelden als belangstellende, dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. 

Rond de zomer: start verkoop appartementen Hefkwartier

Fase V is een gebouw met 39 appartementen. De woonoppervlaktes variëren van circa 78 tot zo'n 192 vierkante meter. Dankzij de ligging aan de Nieuwe Maas heb je een prachtig, panoramisch uitzicht op de rivier. Deze fase gaat naar verwachting rond de zomer in verkoop. Ook voor de appartementen geldt: als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, meld je dan via de projectsite aan als belangstellende.

Alle hotspots van Rotterdam dichtbij

In het Hefkwartier heb je alle gemakken van Rotterdam bij de hand. Het Hefkwartier ligt dan ook precies in het midden van de stad. Anders gezegd: je bent overal dichtbij. Of je nu met de auto, het openbaar vervoer of met de fiets gaat: elke hotspot van Rotterdam is binnen een (Hef)kwartiertje bereikbaar. 

  • www.hefkwartier.nl.
  • Stand: AM.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws