Vergezichten die nooit vervelen vanuit spectaculaire woontorens

Ooms op Woonbeurs met woningaanbod in De Zalmhaven, The CoolTower en CasaNova

20 februari 2019-

Het lijkt een sleets praatje: als je op hoogte woont, heb je een schitterend uitzicht. Maar de magie van hoog wonen is nu juist dat het nooit sleets wordt. De vergezichten vervelen nooit! Het licht is altijd weer anders en je hebt sowieso de verschillen tussen dag en nacht, in het weer en tussen de seizoenen. Ben jij op zoek naar een appartement op hoogte in Rotterdam? Kom dan naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam. In de stand van Ooms Makelaars krijg je alle informatie over (onder meer) drie hoogbouwprojecten die nu in verkoop zijn: De Zalmhaven, The CoolTower en CasaNova.

De Zalmhaven: excellent wonen en leven op niveau

De blikvanger van nieuwbouwproject De Zalmhaven wordt de 215 meter hoge woontoren, de hoogste van de Benelux. Maar De Zalmhaven is meer dan dat icoon. Naast de wolkenkrabber staan straks nog twee torens van circa 70 meter hoog. Het hele complex krijgt 452 appartementen in allerlei soorten en maten: hoog, laag, royaal, compact en met allerlei verschillende indelingen. Verder komen er 33 stadswoningen. Behalve koopwoningen krijgt De Zalmhaven ook huurwoningen. Verder is er ruimte in het complex voor sportvoorzieningen en horecagelegenheden. Ook krijgt het complex een schitterende, gemeenschappelijke daktuin. De Zalmhaven verrijst in het Scheepvaartkwartier, nabij Het Park, de Nieuwe Maas en de binnenstad met al haar winkels, uitgaansgelegenheden en musea. De verkoop is volop bezig.

The CoolTower: wonen op hoogte in hartje binnenstad

Schitterende appartementen en penthouses in een stijlvolle witte woontoren van maar liefst 150 meter hoog. Je vindt ze straks in The CoolTower in het Baankwartier, nabij de bruisende binnenstad. The CoolTower krijgt 280 fraai afgewerkte huur- en koopappartementen. Het gaat om twee-, drie- of vierkamerappartementen, met woonoppervlaktes van circa 60 tot zo'n 360 (!) vierkante meter. Elk appartement beschikt over een buitenruimte, een comfortabele living en een luxe badkamer. Het gebouw is daarnaast voorzien van een fraaie daktuin. Achter The CoolTower komt een stallingsgarage. The CoolTower komt op een geweldige plek, met 'om de hoek' de Witte de Withstraat, de Schiedamsedijk en het Vasteland. Met exclusieve boetieks, trendy lunchrooms, goede restaurants en toonaangevende galeries. Het project is in trek; bijna alle appartementen staan onder optie of zijn (onder voorbehoud) verkocht.

CasaNova: wonen aan de geliefde Wijnhaven

Drijvend erfgoed, gezellige terrassen aan het water en de nabijheid van de Markthal. Zomaar een aantal redenen waarom het Maritiem District in Rotterdam een zeer gewilde woonomgeving is. En precies daar, aan de Wijnhaven, komt CasaNova. Deze woontoren bestaat uit 110 koopappartementen en 6 penthouses, met woonoppervlaktes van ongeveer 50 tot 342 vierkante meter. CasaNova wordt gebouwd direct naast The Muse, een ander wooncomplex. Nu zijn het nog twee projecten, straks vormen ze een ensemble. De beide torens worden aan elkaar gekoppeld met als centrale ontmoetingsplek een groene daktuin van ongeveer 1.500 vierkante meter. In beide torens komen voorzieningen die het wonen nog aangenamer maken. Zoals hotelkamers voor gasten, een professionele keuken (aan de daktuin), een werk- of atelierruimte en een ruimte voor sport of cardiofitness. Bijzonder aan CasaNova is de driehoekige vorm van de toren, waardoor je vanuit veel appartementen een geweldig uitzicht over de stad en haar skyline hebt. Ook CasaNova is op dit moment in verkoop. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar.

Grote impressie: The CoolTower. De kleinere impressies (van boven naar beneden): twee keer De Zalmhaven, twee keer The CoolTower, twee keer CasaNova.

Meer nieuws