De_Zalmhaven-appartementen-Rotterdam

Verhuur 290 luxe appartementen in De Zalmhaven gestart

Excellent wonen en leven op niveau in de hoogste woontoren van de Benelux

18 september 2021-

De inschrijving voor de huurappartementen in De Zalmhaven, de hoogste woontoren van de Benelux, is gestart. In het iconische gebouw in het schitterende Scheepvaartkwartier woon en leef je excellent en op niveau. Behalve huurwoningen krijgt De Zalmhaven ook koopwoningen, kantoren, sportvoorzieningen, horecagelegenheden, een daktuin en een panoramaterras met adembenemende vergezichten. Onder het gebouw, dat volop in aanbouw is, komt een parkeergarage. 

De Zalmhaven: zo'n 484 woningen, zowel koop als huur

De blikvanger van De Zalmhaven wordt de 215 meter hoge woontoren. Maar De Zalmhaven is meer dan dat nieuwe icoon. Naast de wolkenkrabber staan straks twee wooncomplexen van 70 meter hoog. Verder komen er 33 stadswoningen. In totaal krijgt het project 484 woningen, zowel koop als huur.

Appartementen met verbluffend uitzicht, aanbod in woningzoeker

De appartementen in De Zalmhaven kenmerken zich door luxe en comfort. Dankzij verdiepingshoge ramen heb je een verbluffend uitzicht over de rivier, de stad en de wijde omgeving. Een schitterende daktuin en een high end restaurant maken het gevoel van luxe compleet. Het actueel beschikbare huuraanbod is te vinden in de woningzoeker op de projectsite.

Scheepvaartkwartier: aan het water, naast Het Park, nabij de binnenstad

Niet alleen De Zalmhaven zelf, ook de plek waar het project verrijst - het Scheepvaartkwartier - is bijzonder. Je woont hier straks nabij de Nieuwe Maas, met Het Park (het groenste gebied van de Rotterdamse binnenstad) om de hoek. En met het Museumpark en het stadscentrum met al zijn winkels, theaters, bioscopen en horeca op loopafstand. In De Zalmhaven woont u 'chique-maritiem', dicht bij groen en tegelijkertijd urban. 

Meer nieuws