WilgenrijkTV-wonen

Wat is woongeluk? Ontdek het op WilgenrijkTV

Ontdek meer over ontwerpfilosofie, buurten, huizen, groen en omgeving

2 oktober 2020-

Bent u nieuwsgierig door wie en hoe een woongebied zoals Wilgenrijk, nabij Maassluis en niet ver van Rotterdam, ontworpen wordt? Wie de gezichten zijn achter Wilgenrijk? En hoe de kwaliteit van de buurten, de huizen en de inrichting van het landschap gewaarborgd wordt? Volg dan presentator Boris Lange tijdens zijn avonturen door Wilgenrijk en de omliggende omgeving op WilgenrijkTV. 

WilgenrijkTV: alles over natuur, ontwerp, buurten en huizen van Wilgenrijk

WilgenrijkTV is een eigentijds en een beetje eigenwijs platform waarop u in verschillende afleveringen wordt meegenomen door de prachtige natuur- en waterrijke woonomgeving van Wilgenrijk. De uitzendingen vertellen u meer over de ontwerpfilosofie, de buurten, de huizen en de omgeving. Zo proeft u alvast een beetje van het woongeluk in Wilgenrijk. 

Afleveringen en andere video's terugkijken

Elke tweede zondag van de maand verschijnt er een nieuwe aflevering van WilgenrijkTV online. Heeft u eerdere afleveringen gemist? Geen probleem. U kunt ze terugkijken op WilgenrijkTV. Daar vindt u ook andere video’s over Wilgenrijk, de verschillende buurten die eerder in verkoop zijn gegaan en evenementen in en rondom het woongebied.

Bekijk hier aflevering 1 van Wilgenrijk TV:

Bekijk hier aflevering 2 van WilgenrijkTV:
 
 

Mis niets en abonneer u op het YouTube kanaal van Wilgenrijk

Elke tweede zondag van de maand verschijnt er dus een nieuwe aflevering van WilgenrijkTV online. Zorg dat u niets mist en abonneer u op het Wilgenrijk YouTube kanaal of schrijf u via www.wilgenrijk.nl in voor de nieuwsbrief. Daar vindt u ook het actuele huizenaanbod in dit prachtige woongebied.

 

Meer nieuws