Weergaloos wonen aan het water met een adembenemend uitzicht

8 maart 2023-

Een architectonisch boegbeeld gesitueerd in Katendrecht op een frontlocatie langs de Maas. Bay House is tijdloos, stoer én chic en biedt een spectaculair uitzicht op ’s lands mooiste skyline. Dat alles gecombineerd met een hoogwaardige afwerking en een innovatieve duurzaamheid die elke vergelijking moeiteloos doorstaan. De koopsommen van de appartementen, maisonettes en penthouses varieert van € 675.000,- tot € 2.200.000,- v.o.n. 

BAY HOUSE WORDT EIND 2023 OPGELEVERD!

Maak kennis met het Rotterdam Rijnhaven District

Rotterdam, de stad van onbegrensde mogelijkheden, blijft verrassen. Katendrecht transformeert momenteel tot het Rotterdam Rijnhaven District dat een bruisende uitbreiding van de binnenstad vormt. Grootstedelijke allure gaat er hand in hand met wonen, werken en uitgaan, kunst en design, fashion en architectuur. De onmiskenbare sfeer van haven, water en dynamiek blijft bewaard. Het contrast tussen historische en moderne architectuur boeit keer op keer.

Bay House is genieten van luxe

Wonen in Bay House is genieten van een prachtig uitzicht én van ongekende luxe. In dit indrukwekkende complex is er tot in elk detail aandacht voor kwaliteit. De exclusieve nieuwbouwappartementen zijn gerealiseerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Comfort is gegarandeerd met een verwarm- en koelsysteem in de vloeren, een domoticasysteem van Creston en een eigen stallingsplaats en berging in de ondergrondse privéparkeergarage.

Bayhouse bestaat uit 88 koopappartementen met woonoppervlaktes variërend van circa 80 m² tot 238 m². Vrijwel alle appartementen zijn georiënteerd op de Rijnhaven en kijken uit op de Rijnhaven, Maas en de Wilhelminapier. 

De twee imposante entrees bevinden zich aan de kadezijde en hebben een hoogte van ruim acht meter die klasse en grandeur uitstraalt. Beide entrees zijn voorzien van een fraaie lounge en een ruimte voor de conciërge. 

De majeure entrees en de grote, schuivende raampuien en ruime balkons, loggia’s en terrassen van de appartementen laten de binnen- en buitenwereld overal in het complex op natuurlijke wijze in elkaar overvloeien. De ruime entreehallen, brede galerijen en prachtige binnentuin met zitgelegenheid genereren verbondenheid tussen de bewoners.

Meerweten? Kijk op www.bayhouse.nl en breng een bezoek aan onze stand op Woonbeurs Rotterdam.

 

Meer nieuws