WERF&CO: 135 koop- en huurwoningen en 10 zelfbouwkavels op de Lloydpier

Keuze uit allerlei woningtypen: town houses, maisonnettes, appartementen en studio's

10 maart 2020-

135 koop- en huurwoningen, 10 zelfbouwkavels en een levendige horecagelegenheid aan het water van de Nieuwe Maas. Je vindt het allemaal in nieuwbouwproject WERF&CO op de Lloydpier in Rotterdam. Juist die plek, een voormalige havenpier, heeft de architect geïnspireerd tot de robuuste uitstraling die WERF&CO krijgt. Robuust, maar toch ook zacht. De gevels krijgen uitbundig groen en het project krijgt ook fraaie daktuinen. Heel bijzonder is het Maasvenster, een grote opening in de gevel die het binnenterrein met de buitenwereld (de Maas) verbindt.

WERF&CO: town houses, maisonnettes, appartementen en studio's

In de woonblokken van WERF&CO, een projecdt van Kondor Wessels, vind je een variatie aan woningtypen. Zo kun je kiezen uit grondgebonden town houses, meerlaagse maisonnettewoningen, appartementen en studio’s. De woonoppervlaktes variëren van circa 60 tot ongeveer 170 vierkante meter. Alle woningen hebben een buitenruimte en de plafondhoogtes lopen uiteen van 3 tot ruim 5 (!) meter. In sommige woningen is het zelfs mogelijk dubbelhoge verdiepingen te realiseren. Onder de gebouwen komt een parkeergarage. En in de plint van een van de gebouwen, dus op de begane grond, zal de horeceagelegenheid zich vestigen.

Zelfbouwkavels op de Lloydpier

WERF&CO biedt ook ruimte aan zelfbouwers. Ben jij straks 1 van de 10 gelukkige eigenaren van een kavel in WERF&CO? Dan krijg je naast maximale keuzevrijheid ook de gewenste begeleiding bij het ontwerpen van je toekomstige droomhuis. Een professional denkt met je mee over het woningontwerp en over bijvoorbeeld duurzaamheid, materiaalkeuze en interieur.

Avontuurlijke gemeenschappelijke buitenruimtes 

WERF&CO is ontworpen met avontuurlijke gemeenschappelijke buitenruimtes. Zo is er de gezamenlijke binnenwerf met kruiden, bloemen, tredplanten en fraaie verblijfsplekken. Het Maasvenster, een grote gevelopening in een van de gebouwen, zorgt voor een unieke verbinding tussen de binnenwerf en de Maas. En op het dak vind je een gemeenschappelijke kas en moestuin met verse groenten en kruiden. Iedere bewoner kan hier genieten van de zon, de rust, de frisse lucht en het uitzicht.

Binnenkort in verkoop

De verkoop van de 10 zelfbouwkavels van WERF&CO start binnenkort. Voor meer informatie over het project kun je contact opnemen met Ooms Makelaars: 010-4248888 of rotterdam@ooms.com.  

Lloydkwartier: nieuwe, typisch Rotterdamse stadswijk aan het water

WERF&CO verrijst op de Lloydpier in het Lloydkwartier, een voormalig havengebied dat in de afgelopen jaren in een nieuwe stadswijk aan het water is veranderd. Bij die transformatie is het rauwe karakter van het gebied bewaard gebleven. Dat is mede te danken aan de herontwikkeling (en dus het behoud) van bijzondere havengebouwen, zoals diverse pakhuizen. De aanwezigheid van creatieve bedrijven, horeca, een supermarkt en een basisschool met kinderopvang maakt het gebied aantrekkelijk voor gezinnen. Bovendien ligt Historisch Delfshaven om de hoek. En de binnenstad? Daar fiets je zo naartoe.

Meer nieuws