West507: huurappartementen in monumentaal gebouw aan Westzeedijk in Rotterdam

Lofts, woon-werk appartementen en penthouses met huurprijzen vanaf 850 euro per maand

20 februari 2020-

Lofts, grote woon-werkappartementen en penthouses aan de Westzeedijk in Rotterdam. Ze gaan binnenkort in verhuur in West507, een monumentaal gebouw waarin moderne luxe en authentieke elementen worden gecombineerd. West507 is een voormalig kantoorpand dat is getransformeerd tot een gebouw met in totaal 183 woningen. De huurprijzen beginnen bij 850 euro per maand. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 27 en zondag 28 juni in het WTC in Rotterdam, kom je er meer over te weten.

Lofts: hoge plafonds, ruimte voor entresol

De lofts (open woonruimtes) in West507 hebben hoge plafonds waardoor er ruimte is voor een prachtige entresol. Deze extra ruimte kan benut worden als slaapkamer of werkplek. De grote hoge ramen zorgen voor veel lichtinval en in een aantal gevallen voor een prachtig uitzicht op het karakteristieke atrium. De lofts hebben woonoppervlaktes van 52 tot 75 vierkante meter en zijn te huur vanaf 850 euro per maand.

Riante woon-werk appartementen vanaf 216 vierkante meter

Naast lofts biedt West507 ook unieke woon-werk appartementen. Deze appartementen bieden de mogelijkheid om aan huis te werken. Heb je ruimte nodig voor een atelier, praktijk of kantoor, dan zijn deze woningen perfect voor jou. Ook deze appartementen hebben een prachtige entresol met extra ruimte voor bijvoorbeeld een slaapkamer, kastruimte en kleedkamer. De woon-werkappartementen zijn 216 tot 246 vierkante meter groot en te huur vanaf 2.550 euro per maand.

Penthouses met eigen terras

Boven op het pand vind je moderne penthouses met woonoppervlaktes van 75 tot 126 vierkante meter. Deze penthouses hebben meerdere slaapkamers en beschikken over een eigen terras, van waaraf je kunt genieten van het prachtige uitzicht over Rotterdam. De huurprijzen beginnen bij 1.200 euro per maand.

Interesse? Registreren via de projectsite

Heb je belangstelling voor een van de woningen in West507? Kijk dan voor meer informatie en om je te registreren op de projectsite: www.west507.nl

The FIZZ: een internationale community 

West507 is een project van The FIZZ, een actieve en internationale community met meerdere huurprojecten in binnen- en buitenland. Interactie met anderen en een gevoel voor community vormen hiervan de ruggengraat. De gebouwen van The FIZZ bieden je een plek om te relaxen en thuis te komen, maar ook voldoende gemeenschappelijke ruimtes voor allerlei activiteiten. Elke locatie heeft zijn eigen unieke karakter, The FIZZ biedt jou de plek om jezelf te zijn en te groeien. Voor meer informatie over de community ga je naar www.the-fizz.nl.

  • www.west507.nl.
  • www.the-fizz.nl.
  • Stand: The FIZZ.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws