Westergouwe: wonen in een mooi nieuw stukje Gouda

Zelfbouwkavels, eengezinswoningen en appartementen op tien minuten fietsen van historische binnenstad

15 februari 2019-

Wil jij wonen dicht bij een historisch stadscentrum en toch lekker de ruimte hebben? Staat duurzaam bouwen en leven bovenaan je lijstje? En hou je van water en groen? Dan is Westergouwe iets voor jou. Westergouwe is een mooi nieuw stukje Gouda, op 10 minuten fietsen van de historische binnenstad. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kom je er meer over te weten.

Westergouwe: rijwoningen, tweekappers, kavels en appartementen

In Westergouwe vind je rijwoningen, twee-onder-één-kap woningen en zelfbouwkavels, maar ook appartementen. Allemaal gasloos en heel comfortabel. Bijzonder in deze nieuwe wijk zijn de polderparken, die volop de ruimte bieden om te sporten, te ontspannen en te spelen. Die polderparken komen als 'groene vingers' vanuit de omgeving letterlijk de wijk in. Behalve woningen vind je in Westergouwe ook een gezondheidscentrum, een school en de meest duurzame supermarkt van Nederland. 

Steeds nieuw aanbod, op 10 minuten fietsen van binnenstad

In 2016 zijn de eerste woningen in Westergouwe opgeleverd. Inmiddels krijgt de wijk steeds meer vorm, met voortdurend nieuw aanbod. Uiteindelijk zal Westergouwe zo'n 4.000 woningen tellen. De wijk ligt op 10 minuten fietsen van de schitterende historische binnenstad van Gouda. Tegelijkertijd woon je hier niet ver van Rotterdam, Den Haag en Gouda. Westergouwe is een project van de gemeente Gouda, VolkerWessels Vastgoed en Heijmans. Meer informatie over de wijk vind je op www.westergouwe.nl en in het informatiecentrum (Provincialeweg 10, Gouda). Kijk hier voor de openingstijden.

  • www.westergouwe.nl.
  • Stand: Westergouwe.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws