Wijdeblik: energieneutrale en nul-op-de-meterwoningen in het groen in Gouda

Meest duurzame project van woonbuurt Westergouwe, op 20 minuten van hartje Rotterdam

7 maart 2020-

Natuurlijk wonen, mét een groen hart. Dit is het motto van nieuwbouwproject Wijdeblik in woonbuurt Westergouwe in Gouda. Wijdeblik is het meeste duurzame nieuwbouwproject van Westergouwe, met gasloze, energieneutrale en zelfs nul-op-de-meterwoningen. Je woont hier bovendien aan of nabij het Polderpark en op loopafstand van de GroenBlauwe zone, een waterrijk gebied waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, hardlopen, skaten en allerlei andere buitenactiviteiten kunt doen. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 27 en zondag 28 juni in het WTC in Rotterdam, kun je in gesprek over de nog beschikbare woningen in dit project.

Wijdeblik: nog enkele nul-op-de-meterwoningen beschikbaar

De eerste 28 gasloze en energieneutrale woningen van Wijdeblik (fase A) worden nu gebouwd. Fase B bestaat uit 25 ruime nul-op-de-meter woningen waarvan de bouw deze weken start. Dankzij slimme installaties zijn de woningen nul-op-de-meter: alle energie die je verbruikt, wordt door die installaties opgewekt. Hierdoor heb je geen energierekening! Er zijn nog luxe twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning beschikbaar. Je kunt kiezen voor wonen aan het water of wonen aan het Polderpark. Meer informatie over het project krijg je bij de stand van Dura Vermeer op de Woonbeurs en via de projectsite: www.wijdeblikgouda.nl.

Stadscentrum Gouda dichtbij, ook niet ver van Rotterdam

Of u nu in Rotterdam, Utrecht of Den Haag moet zijn, dankzij de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen en de goede verbindingen met het openbaar vervoer ben je binnen 20 minuten in het centrum van Rotterdam of Den Haag, en in 35 minuten in hartje Utrecht. Vanuit Wijdeblik is het bovendien slechts 10 minuten fietsen naar de gezellige en historische stadskern van Gouda.

Kinderopvang, basisschool, dierenkliniek, gezondheidscentrum en supermarkt

Westergouwe ontwikkelt zich in sneltreinvaart tot een gebied waarin alles voorhanden is. De woonbuurt heeft en krijgt tal van eigen voorzieningen. De eerste voorzieningen zijn er al. Zoals een kindcentrum (De Ontdekkingsreizigers) met een kinderdagverblijf en een basisschool, een dierenkliniek en een gezondheidscentrum. Daarnaast heeft Albert Heijn zijn eerste circulaire supermarkt geopend in Westergouwe.

  • www.wijdeblikgouda.nl.
  • Stand: Dura Vermeer.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws