Archief

Wilgenrijk | Goedland: exclusief en lommerrijk wonen op vrije kavels

Wonen in een exclusieve en lommerrijke buurt. Niet ver van Rotterdam. Nu in verkoop: 13 vrije kavels vanaf 450 m²

9 juli 2020-

Droomt u van exclusief en lommerrijk wonen in een parkachtig landschap? In Goedland, onderdeel van Wilgenrijk nabij Maassluis, komen zo’n 40 vrije kavels met oppervlaktes tussen de 450 en 2.380 vierkante meter. Deze prachtige en ruime kavels worden gefaseerd verkocht. Op 30 juni is de online verkoop van de eerste 13 kavels gestart, met oppervlaktes tussen 480 en 645 vierkante meter. De eerste inschrijfperiode sluit op dinsdag 14 juli om 12.00 uur. Daarna komen de kavels door middel van een toewijzing onder optie. Schrijft u zich later in, dan komt u op de reservelijst voor de kavels.

Vrijstaande huizen gericht op park en kreek

De vrijstaande huizen die op de 13 kavels zullen worden gebouwd, zijn met de voorzijdes gericht op een park en een natuurlijke kreek, die beide volledig autovrij zijn. Aan de achterkant van de kavels bevinden zich twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een berging die optioneel uit te bouwen is met een carport of tot een garage. De prijzen van de kavels beginnen bij 315.000 euro (v.o.n.).

Wonen in een groene oase, met veel privacy

Goedland is een exclusieve, ontspannen, lommerrijke en groene omgeving. Een stevige bomenrand vormt de achtergrond van de buurt. Deze voegt zich op een natuurlijke manier samen met de rijen knotwilgen rondom de historische Weverskade. Waar de rest van Wilgenrijk zich vooral opent naar het omliggende, karakteristiek Hollandse landschap, toont Goedland zich meer besloten, met ruime kavels en veel privacy.

Bekijk de video over de zelfbouwkavels in de buurt Goedland:

Download de brochure van Goedland

Vanaf nu kunt u de brochure van Goedland downloaden. Blader door de prachtige sfeerbeelden, informatie over de beoogde architectuur, de 13 kavels en nog veel meer. In de huizenzoeker kunt u elke kavel individueel bekijken voor meer informatie over onder meer de kaveloppervlakte, de (zon)ligging en de vrij-op-naamprijs. Download de brochure via deze link.

Persoonlijk advies bij aankoop-, ontwerp- en bouwproces

Een vrije kavel kopen en een eigen huis ontwerpen en bouwen. Het is een van de grootste en meest unieke gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk. U bent van harte welkom om langs te komen in de Woonwinkel Wilgenrijk of het woongebied te bezoeken. We benadrukken graag dat de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus ook hier van kracht zijn. Komt u liever niet langs, maar wilt u wel in contact komen met de Woonwinkel of de makelaars? Neem dan gerust contact op met de Woonwinkel via 085-7928202 of woonwinkel@wilgenrijk.nl.

Meer nieuws