Wilgenrijk huizen Maassluis mooi wonen
Archief

Wilgenrijk | Landelijk wonen tussen Rotterdam en Den Haag

In diverse buurten nog prachtige twee- en drie-onder-één-kaphuizen en huizen in korte rijen beschikbaar

11 augustus 2020-

Wilgenrijk is een plek waar u kunt genieten van alle stadse voorzieningen, de natuurrijke omgeving, pittoreske dorpen en een prachtig duurzaam (t)huis. Dit geliefde woongebied ligt op slechts 20 tot 25 auto- en metrominuten van de binnensteden van Rotterdam en Den Haag. Het is groen, waterrijk en landelijk. Het is dé ideale plek voor kinderen om op avontuur te gaan in een groenrijke omgeving en voor u, na een drukke dag, te ontspannen en te genieten van een serene woonomgeving.

Moderne architectuur met een knipoog naar het verleden

In Wilgenrijk vindt u een bijzondere architectuur; van modern tot landelijk, een harmonische eenheid met een duidelijke Hollandse signatuur. Daarnaast zijn alle huizen en appartementen die in Wilgenrijk worden gebouwd, klaar voor de toekomst. Ze worden vakkundig en volgens de nieuwste normen geïsoleerd tegen warmte, kou en geluid. Er zijn momenteel nog prachtige huizen beschikbaar in de buurten Zomerbries, Rietkraag en Buitengoed. In de aankomende jaren zullen er nog meer huizen en buurten bij komen. 

Beschikbare huizen op Zomerbries. Bouw gegarandeerd 2020

Zomerbries is een prachtig eiland waarin wonen, thuiswerken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen. Op dit eiland vindt u twee- en drie-onder-één-kaphuizen met woonoppervlaktes vanaf 172 vierkante meter. Alle tuinen zijn ruim (220 tot 670 vierkante meter) en liggen aan het water. Kiest u vóór 21 augustus een huis op Zomerbries, dan krijgt u extra afbouwopties binnen de huidige vrij op naam-prijs. De prijs is vanaf 549.500 euro (v.o.n.). 

Beschikbare huizen op Rietkraag. Bouw gestart in juli 2020

Rietkraag is een groene en waterrijke buurt met een ontspannen sfeer. De buurt wordt omsloten door water (aan drie zijden) en door de statige, brede laan Verreweg. Deze fase krijgt twee-onder-één-kaphuizen aan het water en twee-onder-één-kaphuizen en herenhuizen aan de laan Verreweg. Er zijn nog enkele huizen beschikbaar. Als u nu kiest voor een huis op Rietkraag, dan kiest u voor een huis waarvan u de afwerking nog kunt kiezen, terwijl het nu al gebouwd wordt! De prijzen beginnen bij 539.500 euro (v.o.n.).

Beschikbare huizen op Buitengoed. Bouw gegarandeerd en in fases gestart

Buitengoed is een groene, waterrijke en open buurt met een dorpse sfeer. De buurt is geïnspireerd op de statige wijk Kralingen in Rotterdam: brede lanen, een vijver, oevers en een park. Slingerende straten en kleine binnenhoven wisselen elkaar af. Kortom: een fijne leefomgeving. In deze buurt zijn er nog enkele rijhuizen beschikbaar. De prijzen? Vanaf 399.000 euro (v.o.n.).

Wilgenrijk leren kennen via Wilgenrijk TV

Wilt u Wilgenrijk leren kennen vanaf de bank of aan de keukentafel? Volg dan Wilgenrijk TV via de projectsite. Op dit eigentijdse en een beetje eigenwijze online platform vindt u voortaan elke tweede zondag van de maand een nieuwe aflevering van Wilgenrijk TV. In deze serie neemt Boris Lange u mee in het Wilgenrijk-gevoel en in alles wat deze prachtige woonomgeving te bieden heeft. U leert Wilgenrijk, de ontwerpfilosofie, de buurten en de omgeving kennen. Er komen interessante mensen aan het woord, zoals een landschapsarchitect, makelaars, gebiedsontwikkelaars en de directeur van Wilgenrijk. Vanuit verschillende invalshoeken krijgt u het verhaal achter de visie van Wilgenrijk te zien. Tegelijkertijd kunt u genieten van alle prachtige beelden van Wilgenrijk, de historische havenstad Maassluis en de natuurrijke omgeving. Daarnaast kunt u op het platfom alle video’s van de verschillende buurten die in verkoop zijn gegaan, terugkijken. Ga naar www.wilgenrijk.nl/wilgenrijk-tv en bekijk snel de eerste aflevering die onlangs live is gegaan.

Meer weten? Neem contact op met de Woonwinkel

Heeft u vragen over Wilgenrijk? Neem dan contact op met de Woonwinkel van Wilgenrijk. De Woonwinkel is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur geopend. U kunt de Woonwinkel bereiken via 085-7928202, woonwinkel@wilgenrijk.nl of via de chat op de projectsite.

Nieuwbouwhuizen Wilgenrijk Maassluis

nieuwbouwhuizen Wilgenrijk Maassluis

nieuwbouwhuizen Wilgenrijk Maassluis

nieuwbouwhuizen Wilgenrijk Maassluis

nieuwbouwhuizen Wilgenrijk Maassluis

Meer nieuws