nieuwbouw huizen Wilgenrijk
Archief

Wilgenrijk | Zomerbries: twee- en drie-onder-één-kaphuizen met moderne en stijlvolle architectuur

Wonen in Wilgenrijk, met de natuur om u heen, op 20 auto- en metrominuten van Rotterdam. Bouw start eind dit jaar!

13 september 2020-

Schitterende twee- en drie-onder-één-kaphuizen gelegen aan het water. U vindt ze straks op Zomerbries, een uniek eiland in woongebied Wilgenrijk nabij Maassluis. De huizen hebben alles wat u van moderne huizen mag verwachten, en meer. Ze zijn duurzaam, energiezuinig en zeer royaal. Daarnaast is de architectuur modern en opvallend stijlvol. Zomerbries is nu in verkoop en er zijn nog enkele huizen beschikbaar. De bouw van deze huizen start eind dit jaar. Dat betekent dat u in de zomer van 2021 in uw nieuwe huis kunt wonen.

Zomerbries (Wilgenrijk): zonnig wonen op een knus eiland

Op het kleinschalig eiland Zomerbries vindt u 19 schitterende twee- en drie-onder-één-kaphuizen gelegen aan het water. De huizen zijn onder een moderne en stijlvolle architectuur ontworpen. Ze zijn zeer ruim qua woonoppervlakte (vanaf 172 vierkante meter) en hebben ruime tuinen aan het water. Daarnaast zijn ze klaar voor de toekomst dankzij energiezuinige toepassingen zoals een warmtepomp en geen aansluiting op gas. De bouw van deze huizen start eind dit jaar. Dat betekent dat u in de zomer van 2021 in uw nieuwe huis kunt wonen.

Stijlvol wonen op een zonnig en knus eiland

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf, en op natuurlijke oevers in een typisch Hollandse, waterrijke omgeving. De huizen zijn opvallend stijlvol door het gebruik van echte materialen, zoals houten draagconstructies, natuursteen en keramische dakpannen. In combinatie met het lichtkleurige metselwerk krijgt het eiland een zonnig, licht en geheel eigen karakter. 

Bekijk hier een video over Zomerbries in Wilgenrijk:

Riante huizen vanaf ongeveer 172 vierkante meter

Alle huizen hebben een royaal woonoppervlak vanaf circa 172 vierkante meter en 2 royale of 3 standaard slaapkamers op de eerste verdieping. De badkamer en de toiletten worden casco opgeleverd. Op de tweede verdieping vindt u 2 slaapkamers, een installatieruimte en een vliering. In een huis op Zomerbries heeft u voldoende ruimte voor het hele gezin om fijn te wonen en ook om vanuit huis te werken. De tuinen op Zomerbries liggen allemaal aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin dankzij de grote schuifpui in de achtergevel en dankzij het uitzicht op het water en de groene omgeving. Dit prachtige eiland biedt huizen in een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen. De huizen zijn beschikbaar vanaf 549.500 euro (v.o.n.).

Bouw gegarandeerd

Wilgenrijk heeft in bouwer Plegt-Vos een betrouwbare partij gevonden die in oktober van dit jaar zal starten met de bouw van Zomerbries. “Naar verwachting wordt er eind oktober gestart met de bouw", zo staat in een interview met de bouwer. "Door de conceptuele bouw gaat de bouwperiode vrij snel: als alles meezit, kunnen we de huizen volgend jaar voor de zomer opleveren, misschien zelfs wel wat eerder.” Lees op de site van Wilgenrijk het gehele interview met bouwer Plegt-Vos over de voorbereidingen, het bouwproces en de kopers begeleiding.

twee-en-drie-onder-één-kaphuizen-wilgenrijk-zomerbries-maassluis

twee-en-drie-onder-één-kaphuizen-wilgenrijk-zomerbries-maassluis

twee-en-drie-onder-één-kaphuizen-wilgenrijk-zomerbries-maassluis

Meer nieuws