Wilgenrijk | Zomerbries: twee- en drie-onder-één-kaphuizen met moderne en stijlvolle architectuur

Wonen in Wilgenrijk, met de natuur om u heen, op 20 auto- en metrominuten van Rotterdam. Nog enkele huizen beschikbaar

14 juni 2020-

Schitterende twee- en drie-onder-één-kaphuizen gelegen aan het water. U vindt ze straks op Zomerbries, een uniek eiland in woongebied Wilgenrijk nabij Maassluis. De huizen hebben alles wat u van moderne huizen mag verwachten, en meer. Ze zijn duurzaam, energiezuinig en zeer royaal. Daarnaast is de architectuur modern en opvallend stijlvol. Zomerbries is nu in verkoop en er zijn nog enkele huizen beschikbaar.

Zomerbries (Wilgenrijk): zonnig wonen op een knus eiland

Op Zomerbries is het gezellig, kleinschalig en zonnig wonen. Het landschappelijk ontwerp van het eiland is geïnspireerd op wonen op een landelijk erf en natuurlijke oevers in een typische Hollandse, waterrijke omgeving. De huizen staan zo gegroepeerd dat ruime erven ontstaan voor uw entree met twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De 19 twee- en drie-onder-één-kaphuizen zijn via een karakteristieke brug te bereiken. Deze brug begeleidt u van de lintweg in Wilgenrijk het knusse eiland op. De weg op het eiland is doodlopend, waardoor de buurt zeer autoluw en kindvriendelijk is. De huizen zijn onder moderne, natuurlijke architectuur ontworpen en zijn opvallend stijlvol door het gebruik van echte materialen zoals houten draagconstructies, natuursteen en keramische dakpannen. In combinatie met het lichtkleurige metselwerk krijgt het eiland een zonnig, licht en geheel eigen karakter.

Maximaal genieten van uw royale huis en tuin

Alle huizen hebben een royaal woonoppervlakte vanaf circa 172 vierkante meter, 2 royale of 3 standaard slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij in te delen zolder. De tuinen op Zomerbries liggen aan het water. U kunt maximaal genieten van uw ruime tuin dankzij de grote schuifpui in de achtergevel en dankzij de veranda, waar het al vroeg in het jaar heerlijk vertoeven is. Dit prachtige eiland biedt een optimale leefomgeving waarin wonen, werken, ontmoeten, spelen en ontdekken heel natuurlijk samenkomen. De huizen zijn beschikbaar vanaf 549.500 euro (v.o.n.).

Meer nieuws