Wilgenrijk-ontspannen-hollands-mooi-wonen-nieuwbouw-nabij-rotterdam

Wilgenrijk: echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

Een nieuw stukje Nederland, nabij zee, strand, natuur en het bruisende Rotterdam

26 januari 2018-

Een nieuw stukje Nederland, waar u rust en ontspanning vindt, tussen de bruisende steden Rotterdam en Den Haag. Dat is het prachtige woongebied Wilgenrijk. Zee, strand en natuurgebied Midden-Delfland liggen om de hoek. Net als de pittoreske stadskernen van onder andere Maasland, Maassluis en Delft. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC, ontdekt u het actuele huizenaanbod in Wilgenrijk.

Wonen in Wilgenrijk: meer ruimte voor een vergelijkbare prijs

Die ideale ligging van Wilgenrijk, dicht bij zo veel verschillende werelden, maakt dit woongebied de perfecte plek om te wonen. Binnen Wilgenrijk wisselen lanen, pleintjes, water en de groene en boomrijke omgeving elkaar af. Bijzonder is bovendien dat de kavels groter zijn dan elders in de regio. Meer ruimte in een prachtige omgeving, voor een vergelijkbare prijs. Dat is Wilgenrijk. 

Wilgenrijk: kindvriendelijk, kalm en ontspannen wonen

Wilgenrijk is een kindvriendelijk gebied, met veel ruimte om de natuur te ontdekken en veilig buiten de spelen. Het is ook een gebied waar u zich heerlijk kunt terugtrekken, weg van de waan van de dag. Een recreatieve parkwal, die Wilgenrijk afschermt van omgevingsgeluiden, geeft u de ruimte om te wandelen, te sporten of een boek te lezen op een van de mooie uitkijkpunten. Als u hier woont, kiest u voor een kalme, ontspannen manier van leven in een geriefelijke omgeving. Thuiskomen en genieten beginnen niet bij de voordeur, maar al zodra u Wilgenrijk binnenkomt. Zo wonen geeft rust.

Gevarieerd huizenaanbod in Wilgenrijk

Het huizenaanbod in Wilgenrijk is zeer gevarieerd. U kunt kiezen voor een vrijstaand huis, maar ook voor een twee-onder-één-kap woning, een kort rijhuis of een appartement in een van de kleinschalige appartementengebouwen. Behalve voor de buitenruimte is er ook voor de architectuur van de huizen veel aandacht. De huizen worden gebouwd in de stijl van de Maassluis School: een harmonieuze eenheid met een duidelijk Hollandse signatuur. Geen huis in Wilgenrijk is hetzelfde terwijl ze duidelijk familie zijn. 

Meer informatie over het actuele huizenaanbod in Wilgenrijk

Meer informatie over Wilgenrijk en het actuele huizenaanbod in dit woongebied, krijgt u op de Woonbeurs Rotterdam, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC. U kunt ook kijken op www.wilgenrijk.nl of langskomen in de Woonwinkel (Weverskade 110 in Maassluis). Hier kunt u ook de gedetailleerde maquette van het woongebied bekijken, of zelf een rondje maken door het woongebied. De Woonwinkel is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur open.

  • www.wilgenrijk.nl.
  • Stand: Wilgenrijk.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws