aan-de-nieuwe-stadskade-nieuwbouw-gouda-woonbeurs-rotterdam

Wonen aan het water, met stadscentra Gouda en Rotterdam om de hoek

Aan de Nieuwe Stadskade: nieuwbouw herenhuizen aan de rand van Gouda. Prijzen vanaf 331.500 euro (v.o.n.)

12 februari 2018-

Stel je voor. Het is lente en weekend. Wat ga je doen? Lezen op je terras boven het water? Shoppen in de Rotterdamse binnenstad? Of op de fiets naar het centrum van Gouda voor een ontbijtje? Het kan allemaal als je in Aan de Nieuwe Stadskade in Gouda woont. In dit nieuwbouwproject woon je tussen groen en water, en met de historische binnenstad van Gouda en het centrum van Rotterdam binnen handbereik. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, ontdek je dat Aan de Nieuwe Stadskade het beste van twee werelden biedt.

Genieten in je tuin van de zon

De woningen van Aan de Nieuwe Stadskade liggen in een halve maan rondom een groen binnengebied, met in het midden een grote vijver. Aan de voorzijde ligt een autoluwe straat. De voortuin leent zich prima voor de vrijdagmiddagborrel met je vrienden of om gewoon heerlijk te genieten van de zon. 

Het echte gevoel van wonen aan het water

Aan de achterzijde ervaar je het echte gevoel van wonen aan het water. Het terras op de eerste verdieping hangt boven het water en vormt straks het verlengstuk van je woonkamer of keuken. Wil je nog dichter op het water zitten? Kies dan voor een steiger op waterniveau. Dan kun je in de zomer lekker ronddobberen in je bootje, of samen met je kind een hengeltje uitgooien.

Aan de Nieuwe Stadskade: riante nieuwbouw woningen, bijzondere architectuur

Aan de Nieuwe Stadskade krijgt 66 ruime herenhuizen met woonoppervlaktes van 135 tot 183 vierkante meter. Lekker ruim dus! Daarnaast zijn ze ook opvallend breed: 5,70 en 6,60 meter. Daardoor kun je verschillende indelingen maken. De architectuur is geïnspireerd op die van de panden in de historische binnenstad van Gouda. Door de toepassing van verschillende soorten en kleuren gevels heeft ieder huis een unieke uitstraling. Ook aan de binnenkant is elke woning anders, dankzij verschillende indelingen en andere plekken voor de trap. Je bepaalt zelf welke woning het beste aansluit bij jouw wensen. De prijzen beginnen bij 331.500 euro (v.o.n.). Het project is nu in verkoop. Op de projectsite staat de actuele stand van de verkoop. In juli start de bouw van de eerste woningen.

Binnenstad Gouda, centrum Rotterdam en Reeuwijkse Plassen dichtbij

Aan de Nieuwe Stadskade verrijst in nieuwbouwwijk Westergouwe, aan de rand van Gouda. Het project ligt mooi centraal. De historische binnenstad van Gouda, met haar gezellige terrasjes, ligt op slechts tien minuten fietsen. Trap je nog even door, dan zit je zo aan (of op) de Reeuwijkse Plassen. En wil je naar een festival of een hele dag shoppen, dan is Rotterdam niet ver weg. Binnen twintig autominuten sta je in het centrum van de Maasstad.

  • www.aandenieuwestadskade.nl.
  • Stand: ERA Contour.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws