Wonen in Let's Go West, de verrassing van Schiedam

Riante appartementen tussen dynamische Wiltonhaven, groene parken en weids polderland. Rond dit voorjaar in verkoop

15 februari 2019-

Wonen, werken en ontspannen tegenover de dynamische Wiltonhaven. Met een weids uitzicht over het water van de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. En omringd door groene parken en een eeuwenoud polderlandschap. Dat is wonen in Let's Go West! De appartementen gaan rond het voorjaar in verkoop. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kom je alle details te weten.

Let's Go West: appartementen, sport- en gezondheidsfaciliteiten, supermarkt en lunchroom

Het markante gebouw bestaat uit twee woontorens en is een combinatie van bijzondere architectuur, groen denken en optimaal wooncomfort. In de bovenste drie woonlagen van beide torens komen 30 koopappartementen en penthouses. De begane grond is het kloppend hart van het gebouw. Je vindt daar straks een vers-supermarkt, kleinschalige gezondheidsfaciliteiten en een lunchroom met een zonnig terras.

Riante appartementen in Schiedam, vanaf 90 vierkante meter

De variatie in het woningaanbod in Let's Go West is groot. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van zo'n 90 tot circa 145 vierkante meter. Ook de indelingen zijn steeds anders, met drie, vier of vijf kamers. Verder kun je kiezen voor woningen met uitzicht op de haven, de stad of het park. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Elk appartement beschikt over een ruim balkon en/of een terras en een ruime berging op de begane grond. In de parkeergarage is voor elk appartement een eigen parkeerplek.

Let's Go West: voorbereid op een groene toekomst

Let's Go West is ontwikkeld op basis van groen denken. Het gebouw is aardgasloos en in de parkeergarage komen diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deels groene gevels en groene daken dragen bij aan het vergroenen van de omgeving.

Tussen haven, parken en polderland en historische binnensteden

Nieuwbouwproject Let's Go West ligt binnen 'de Ruit', de ring van snelwegen rond Rotterdam, nabij de afslag A4 Schiedam-West. Ook metrostation Vijfsluizen en de historische binnensteden van Schiedam en Vlaardingen liggen dichtbij. Het gebouw verbindt Schiedam met de dynamische Wiltonhaven, waar wereldspelers als Mammoet, Huisman en Damen actief zijn. Tegelijkertijd, en letterlijk aan de andere kant, is er de rust en de ruimte van de eeuwenoude Poldervaart. Het centrum van Rotterdam is overigens binnen het kwartier met de auto en de metro te bereiken.

Start verkoop in het voorjaar. Meld je aan, dan blijf je op de hoogte

Let's Go West is een project van Heembouw en WOH. Het project gaat in het voorjaar in verkoop. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van dit project via de projectsite. En kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam.

  • www.letsgowest.nu.
  • Stand: Let's Go West.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws