Wonen in 't Groen, de groenste wijk van de Hoeksche Waard

1 maart 2023-

Wonen in de groenste wijk van de Hoeksche Waard? Dat kan in deze prachtige woningen op royale kavels! Aan de rand van Heinenoord, op een kwartiertje vanaf Rotterdam, komt een nieuwe duurzame woonwijk met circa 142 duurzame woningen, waar mens en natuur in harmonie leven. Hier ervaar je ongekende vrijheid, ruimte en rust.

Wonen in 't Groen. Zoals de naam al suggereert woon je hier echt in 't groen: meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water.  De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijk paden en afwisselende bebouwing bieden een prettige woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en waar je andere mensen ontmoet.

Fase 1 nu in verkoop

In de eerste fase van ’t groen worden 48 duurzame woningen gebouwd, bestaande uit erfwoningen, boerderijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Bijzonder aan deze woningen is de groene omgeving, de rust en de ruimte en de royale kavels waarop ze gelegen zijn. Prijzen vanaf € 419.000,- v.o.n.

Fase 2 in voorbereiding

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de volgende fase van ’t groen. Hier zullen appartementen, rug-aan-rug-woningen en tiny houses worden gerealiseerd. Houd de website in de gaten voor meer informatie. 

Interesse? Kijk op www.wonenintgroen.nl en bel met één van onze makelaars of bezoek onze stand op de woonbeurs.

Meer nieuws