Woon financieel gezond, nu en straks. Met een hypotheek van de Rabobank

Een goede hypotheek is net zo persoonlijk als je huis en gaat over meer dan alleen de rente

11 maart 2019-

Ben jij op zoek naar een andere woning? Dan wil je natuurlijk eerst weten wat je mogelijkheden zijn. Op de website van de Rabobank kun je snel een eerste inschatting maken van wat je maximaal kunt lenen. En via het online Rabobank Hypotheekdossier kun je een uitgebreidere berekening maken. Zit je liever meteen om de tafel met een financieel adviseur? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek om jouw financieringsmogelijkheden door te nemen en antwoord te krijgen op jouw woonvragen. Of kom naar de stand van de Rabobank op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam.

Goed nadenken over je financiële toekomst

Onze maatschappij verandert. Je hebt steeds meer eigen geld nodig. Bijvoorbeeld als je een eerste huis wil kopen of voor de studie van je kinderen. Misschien moet je straks langer doorwerken, terwijl je pensioen mogelijk lager is. Daarom is het verstandig om bij de aankoop van een huis en het afsluiten van een hypotheek na te denken over je financiële toekomst. De financieel adviseurs van de Rabobank helpen je hier graag bij. Hun motto? Een goede hypotheek is net zo persoonlijk als je huis, en gaat over meer dan alleen de rente.

Een duurzame toekomst met een duurzaam huis

Een duurzaam huis kopen past ook bij de toekomst: een duurzame toekomst. Niet alleen voor het milieu, maar ook voor jou als woningeigenaar. Denk maar aan de stijgende energieprijzen. Als coöperatieve bank en een van de grootste hypotheekverstrekkers van Nederland wil de Rabobank graag bijdragen aan die duurzame toekomst. Koop je een duurzame nieuwbouwwoning met Groenverklaring? Dan kan de Rabo Groenhypotheek interessant voor je zijn. Je krijgt tijdens de eerste rentevaste periode korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Ook hierover praten de financieel adviseurs van de Rabobank je graag bij.

Goed voorbereid met het Rabobank Hypotheekdossier

Hoe dan ook, een goede voorbereiding op het kopen van een ander huis is belangrijk. Die voorbereiding begint met het aanmaken van jouw online Rabobank Hypotheekdossier. Ga hiervoor naar www.rabobank.nl

  • www.rabobank.nl.
  • Stand: Rabobank.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws