Nieuwe data Woonbeurs Rotterdam + regio: zaterdag 27 en zondag 28 juni

Organisatie stelt evenement uit in verband met het coronavirus

12 maart 2020-

Er zijn nieuwe data vastgesteld voor de Woonbeurs Rotterdam + regio. Het jaarlijkse evenement vindt nu plaats op zaterdag 27 en zondag 28 juni. Aanvankelijk zou de beurs in het weekend van 21 en 22 maart plaatsvinden. De organisatie heeft het evenement uitgesteld in verband met de coronacrisis. De locatie blijft overigens hetzelfde: het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam. Ook de openingstijden zullen hetzelfde zijn: van 12.00 tot 17.00 uur.

Geen enkel risico nemen

“We hebben dit besloten en kenbaar gemaakt toen er nog geen overheidsmaatregelen waren die doorgang van de beurs beletten”, zegt beursorganisator Peter Kuipers. “We wilden namelijk geen enkel risico nemen met de gezondheid van de beursdeelnemers en van de duizenden bezoekers die het evenement jaarlijks trekt. Kort nadat we alle deelnemers hadden geïnformeerd en een persbericht hadden verstuurd, besloot de landelijke overheid tot een verbod op álle bijeenkomsten met meer dan 100 mensen.”

Uitstel, geen afstel

Op de Woonbeurs Rotterdam + regio presenteren aanbieders nieuwbouwprojecten en zelfbouwkavels in Rotterdam en regio. Ook zijn er altijd partijen aanwezig met financieel advies, informatie en tips over energiezuinig wonen en (zelf)bouwadvies. Verder kunnen bezoekers kennismaken met verrassende woonmilieus in diverse regiogemeenten. “We hebben alle deelnemers telefonisch en vervolgens per mailing op de hoogte gebracht”, aldus Kuipers. “Het goede nieuws is dat het evenement niet is gecánceld. Het is úitgesteld. En we hebben dus ook al twee nieuwe data: zaterdag 27 en zondag 28 juni.”

Aanbod op deze website

Het aanbod (vooral nieuwbouwprojecten) dat op 21 en 22 maart op de beurs gepresenteerd zou worden, is gewoon terug te vinden op deze website. In de aanloop naar het nieuwe beursweekend zullen de berichten waar nodig worden bijgewerkt.

Meer nieuws