Archief

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk advies om je woning energiezuiniger te maken

Laat je informeren en adviseren door de deskundigen van hét energieloket van deze regio

6 maart 2020-

Van isolatiematerialen tot warmtepompen en van zonnepanelen tot zuinige verlichting. Als je wilt besparen op je energierekening, kun je terecht bij de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. In de showroom vind je tal van inspirerende duurzame oplossingen. Ook krijg je deskundig en onafhankelijk advies.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieadvies

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket van 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Het energieloket beschikt over een fysieke showroom met een uitgebreid assortiment van duurzame oplossingen. De showroom op het RDM-terrein op Heijplaat is maar liefst 2.500 vierkante meter groot. Hou er wel rekening mee dat een bezoek aan regels is gebonden vanwege de coronacrisis. Daarover lees je hier meer. Maar je kunt voor informatie, praktijkvoorbeelden en bespaartips ook online bij het energieloket terecht: op www.woonwijzerwinkel.nl

Online stappenplan, inkoopacties en themadagen

Op die website krijg je via een stappenplan inzicht in alle mogelijke maatregelen om je energieverbruik en daarmee je energierekening omlaag te brengen en je wooncomfort te verhogen. Ook zijn er regelmatig inkoopacties, waardoor je kunt profiteren van kortingen op duurzame installaties en oplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. De WoonWijzerWinkel organiseert daarnaast één keer per maand een gratis themadag waarop je informatie krijgt over het verduurzamen van je huis. Vanwege de coronacrisis zijn deze themadagen voorlopig opgeschort.

Bezoek de showroom of vraag advies op maat

Wil je een keer op bezoek in de showroom van de WoonWijzerWinkel? Dat kan, zij het (vanwege de coronacrisis) onder voorwaarden. De WoonWijzerWinkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt vrijblijvend langskomen om rond te kijken. Voor adviesgesprekken, die vanwege de coronacrisis voorlopig alleen op afstand plaatsvinden, moet je een afspraak maken. Dat kan via 010-7470147 of via info@woonwijzerwinkel.nl. De WoonWijzerWinkel is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam (Heijplaat).

Meer nieuws