WoonWijzerWinkel: onafhankelijk advies om je woning energiezuiniger te maken

Kom naar de Woonbeurs en ga in gesprek met de deskundigen van hét energieloket van deze regio

6 maart 2020-

Van isolatiematerialen tot warmtepompen en van zonnepanelen tot zuinige verlichting. Als je wilt besparen op je energierekening, kun je terecht bij de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. In de showroom vind je tal van inspirerende duurzame oplossingen. Ook krijg je deskundig en onafhankelijk advies. Op zaterdag 27 en zondag 28 juni is de WoonWijzerWinkel aanwezig op het Duurzaamheidsplein op de Woonbeurs Rotterdam + regio, in het WTC in Rotterdam.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieadvies

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket van 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden. Het energieloket beschikt over een fysieke showroom met een uitgebreid assortiment van duurzame oplossingen. De showroom op het RDM-terrein op Heijplaat is maar liefst 2.500 vierkante meter groot. Toch is de WoonWijzerWinkel niet alleen fysiek te bezoeken. Je kunt voor informatie, praktijkvoorbeelden en bespaartips ook online bij het energieloket terecht: op www.woonwijzerwinkel.nl

Online stappenplan, themadagen en inkoopacties

Op die website krijg je via een stappenplan inzicht in alle mogelijke maatregelen om je energieverbruik en daarmee je energierekening omlaag te brengen en je wooncomfort te verhogen. De WoonWijzerWinkel organiseert daarnaast één keer per maand een gratis themadag waarop je informatie krijgt over het verduurzamen van je huis. Bovendien zijn er regelmatig inkoopacties, waardoor je kunt profiteren van kortingen op duurzame installaties en oplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen.

Bezoek de showroom of vraag advies op maat

Wil je een keer op bezoek in de showroom van de WoonWijzerWinkel? Dat kan. De WoonWijzerWinkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Je kunt vrijblijvend langskomen om rond te kijken. Voor adviesgesprekken moet je een afspraak maken. Dat kan via 010-7470147 of via info@woonwijzerwinkel.nl. De WoonWijzerWinkel is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam (Heijplaat). Een adviesgesprek duurt maximaal een uur en kost 69 euro. Het is ook mogelijk om een adviseur bij je thuis langs te laten komen. Dat kost 100 euro.

  • www.woonwijzerwinkel.nl.
  • Stand: WoonWijzerWinkel (Duurzaamheidsplein).
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 27 en zondag 28 juni plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws