Zaterdag 27 en zondag 28 juni (2020): Woonbeurs Rotterdam + regio in WTC

Nieuwbouw, zelfbouw, financieel advies, energiezuinig wonen en informatie over wijken en regiogemeenten

3 januari 2020-

Nieuwbouwprojecten, zelfbouwkavels, financieel advies, tips om energiezuinig(er) te wonen en informatie over wijken en regiogemeenten. Je vindt het op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 27 en zondag 28 juni (2020). De locatie is hetzelfde als in de afgelopen jaren: het WTC, in het hart van de stad.

Vooral nieuwbouw (koop en huur) op Woonbeurs Rotterdam + regio

De Woonbeurs Rotterdam + regio is vooral een nieuwbouwbeurs. Talrijke partijen presenteren er hun nieuwbouwprojecten in Rotterdam en in de regio. Het aanbod bestaat vooral uit koopwoningen, maar je vindt er ook huurwoningen. Naast nieuwbouw is er op de beurs aandacht voor zelfbouw.

Woonbeurs: ook financieel advies

Financiële partijen ontbreken evenmin. De Woonbeurs Rotterdam + regio is dan ook dé plek waar je niet alleen een woning vindt, maar waar je ook met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Informatie over energiezuinig wonen, wijken en regiogemeenten

Behalve nieuwbouwaanbod, zelfbouwkavels en financieel advies is er op de beurs informatie over duurzaam en energiezuinig wonen. Zo kom je van alles te weten over stadsverwarming en warmtepompen, belangrijke alternatieven voor aardgas. Verder is er informatie over het woon- en leefklimaat in diverse Rotterdamse wijken en in een aantal gemeenten in de regio.

Woonbeurs: van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam

De Woonbeurs Rotterdam + regio is op zowel zaterdag 27 als zondag 28 juni van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

  • Op deze pagina vind je in de aanloop naar de Woonbeurs steeds meer informatie over het aanbod.

 

Meer nieuws