Zelf je droomhuis (laten) bouwen op je eigen zelfbouwkavel

Op diverse plekken op Voorne-Putten kun jij je woondroom waarmaken. Meer info op Woonbeurs

13 februari 2019-

Je weet hoe je ideale huis eruitziet, maar kunt het nergens vinden. Dus bouw je het zelf: op een zelfbouwkavel. Op Voorne-Putten, een groen, waterrijk en gevarieerd gebied even ten zuiden van Rotterdam, kan dat op verschillende plekken. In Brielle, Rockanje, Spijkenisse, Hekelingen en Zuidland. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je alle informatie over dit kavel-aanbod in de Voorne-Putten stand. 

Zelfbouwkavels in Brielle en Rockanje

In Brielle gaan binnenkort vijf zeer riante kavels in het buitengebied in verkoop. Het gaat om kavels voor mensen die echt iets te besteden hebben. De prijzen zijn nog niet bekend, maar de afmetingen wel. De kavels variëren van 3.300 tot 3.800 (!) vierkante meter. Later dit jaar komen ook nog bouwkavels vlak bij de oude binnenstad van Brielle beschikbaar. De afmetingen van deze kavels zijn ussen circa 300 en 750 vierkante meter. Ze zijn bedoeld voor vrijstaande huizen en tweekappers. Ook aan de groene rand van het fraaie kustdorp Rockanje, bekend om het schitterende duingebied en het uitgestrekte Noordzeestrand, zijn op dit moment nog kavels beschikbaar. Het gaat om bouwpercelen van 404 tot 525 vierkante meter, met prijzen vanaf 237.000 euro (exclusief BTW). 

Zelfbouwkavels in Zuidland, Hekelingen en Spijkenisse

Elders op het eiland, in Zuidland, Hekelingen en Spijkenisse, zijn ook zelfbouwkavels te koop. In Zuidland gaat het op dit moment om kavels van 427 en 769 vierkante meter. In Hekelingen en Spijkenisse kun je groter denken: de kavels daar variëren van circa 700 tot zo'n 1.400 vierkante meter. Zuidland, Hekelingen en Spijkenisse vallen onder de gemeente Nissewaard. De prijs per vierkante meter in Nissewaard is 402 euro (exclusief BTW).

  • www.briellebuiten.nl (kavels in Brielle).
  • www.landgoeddrenkeling.nl (kavels in Rockanje).
  • www.nissewaardwoont.nl (kavels in Zuidland, Hekelingen en Spijkenisse).
  • opvoorneputten.nl (voor gebiedsinformatie).
  • Stand: Voorne-Putten.
  • BIJZONDER: een karikatuur-tekenaar maakt in de stand digitale snelportretten van bezoekers tegen een achtergrond die Voorne-Putten kenmerkt. Je krijgt je portret per mail toegestuurd.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 
Meer nieuws