Jade-architecten-zelfbouw

Zelf je huis bouwen of verbouwen? Doe het met JADE architecten

Ga vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden op de Woonbeurs Rotterdam + regio

12 februari 2018-

Een uniek huis, dat helemaal past bij jouw wensen en leefstijl. JADE architecten maakt het mogelijk. Of het nu om nieuwbouw, renovatie, een ingewikkelde verbouwing of een uitbreiding gaat, JADE architecten is je partner. Samen met JADE architecten maak je van je vrijstaande huis, stadswoning, vrije kavel, schuurwoning of bouwgroep-project echt iets bijzonders. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam, kun je met JADE architecten in gesprek over de mogelijkheden.

Zelf bouwen of verbouwen volgens helder stappenplan

JADE architecten is gespecialiseerd in het ontwerpen en begeleiden van nieuwbouw- en verbouwingsprojecten, duurzaam gebouwd en energie-neutraal. De service is laagdrempelig en je werkt samen met de architect volgens een helder stappenplan. "Wij helpen je vanaf de eerste schets tot na de oplevering met de realisatie van je nieuwe of vernieuwde huis", aldus Ernst de Jager van JADE architecten. "We beginnen een samenwerking altijd met wat wij noemen het SchetsGesprek." 

Vrijblijvend in gesprek over wensen en ideeën droomhuis

"Tijdens het SchetsGesprek kom je te weten wie wij zijn, of het simpelweg klikt, hoe wij werken en of onze ideeën aansluiten bij jouw wensen en budget", vervolgt De Jager. "Andersom kunnen wij op basis van jouw informatie aangeven op welke manier wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. Zie het SchetsGesprek als een architectonische proefrit. Het is een vrijblijvende ontmoeting om te praten over de mogelijkheden van de kavel, de woning, het ontwerp- en bouwproces, jouw wensen, eisen en ideeën en wat wij kunnen bijdragen. Al schetsend met pennen en stiften praten we over dromen, kansen, mogelijkheden en aandachtspunten. Zo krijg jij een goede indruk van ons, van projecten die we eerder hebben gedaan en van de mogelijkheden voor jouw bouw- of verbouwproject. Waar zo'n gesprek plaatsvindt? Dat is aan jou. Het kan bij jou thuis, op de te (ver)bouwen locatie of in onze studio in Rotterdam. En tijdens de Woonbeurs Rotterdam + regio kan het op onze stand."

  • www.jadearchitecten.nl.
  • Stand: JADE architecten.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws