Zelfbouwspecialist Steenvlinder: de mooiste woning maak je zelf

Kluswoningen in een voormalig schoolgebouw, zelfbouwkavels voor vrijstaande huizen

13 februari 2019-

Als je zelf je huis wilt bouwen of aan de slag wilt in een kluswoning, kun je bijna niet zonder specialistische hulp. Die hulp krijg je van Steenvlinder, dé specialist in Nederland voor zelfbouw en klushuizen. Jouw wensen en jouw dromen staan voor de specialisten van Steenvlinder centraal. Zij weten dat het bouwen van een uniek (klus)huis best een avontuur is. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, kun je met hen in gesprek.

Waarom Steenvlinder?

Je krijgt vanaf het moment dat je een optie neemt begeleiding van de koperscoach van Steenvlinder. Hij of zij is het aanspreekpunt voor al je vragen. Dankzij een netwerk van adviseurs op het gebied van ontwerp, duurzaamheid en financiering kom je steeds een stapje verder in het proces. En tijdens de optieperiode is de hulp van de koperscoach nog gratis ook.

Kluswoningen in een voormalige school in Vlaardingen 

Een van de projecten van Steenvlinder is klusproject Meesterproef in Vlaardingen. Het gaat hier om een voormalig schoolgebouw niet ver van de Vlaardingse binnenstad. Hier kun je klaslokalen ombouwen tot bijzondere woningen, knus of juist heel ruim. Het gaat om de voormalige Globeschool aan de Van Limburg Stirumstraat. Steenvlinder verzorgt de noodzakelijke ingrepen aan het hele pand, jij doet de afbouw van je eigen woning. Maar ook daarbij kunnen anderen je helpen.

Vrijstaande woningen op zelfbouwkavels in Dordrecht

Een ander zelfbouwproject van Steenvlinder is De Vrije Wilg aan de groene rand van Dordrecht. Dit project telt 24 zelfbouwkavels die in twee fases worden verkocht. Op deze kavels is volop ruimte om een vrijstaande woning te bouwen, helemaal naar jouw smaak. En omdat de kavel geleverd wordt inclusief warmtelus, maak je je woning automatisch duurzaam.

De mooiste woning maak je zelf

Of het nu gaat om een klusschool of om zelfbouwkavels voor vrijstaande woningen. Bij Steenvlinder geldt het motto: de mooiste woning maak je zelf.

  • www.vrijewilg.nl (zelfbouwkavels in Dordrecht).
  • www.meesterproefvlaardingen.nl (klusschool in Vlaardingen).
  • www.steenvlinder.nl.
  • Stand: Steenvlinder.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis. 

Foto onder artikel: klusschool Meesterproef in Vlaardingen. Schets: zelfbouwproject De Vrije Wilg in Dordrecht.

Meer nieuws