woonbeurs-rotterdam-regio-wtc-2017

Alles over wonen in Rotterdam op jaarlijkse woonbeurs in WTC

Zaterdag 24 en zondag 25 maart: koop, huur, nieuwbouw, bestaande bouw, zelfbouw en financieel advies

16 februari 2018-

Alles over wonen in Rotterdam. Het is te vinden op de Woonbeurs Rotterdam + regio. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 maart. De locatie is hetzelfde als in de afgelopen jaren: het WTC, in het hart van de stad.

Nieuwbouw, bestaande bouw en zelfbouw op Woonbeurs Rotterdam + regio

Naast nieuwbouwwoningen in Rotterdam (en regio) is er op de beurs ook bestaand woningaanbod. Het gaat in beide gevallen om koopwoningen en vrije sector huurwoningen. Verder is er aandacht voor de vele zelfbouwmogelijkheden in Rotterdam. Niet alleen op vrije kavels, maar bijvoorbeeld ook in bestaande gebouwen, waarin je met andere kopers echt iets bijzonders kunt realiseren.

Woonbeurs: ook financieel advies

Ook financiële partijen ontbreken niet. De Woonbeurs Rotterdam + regio is dan ook dé plek waar je niet alleen een woning vindt, maar waar je ook met hypotheekadviseurs je financiële mogelijkheden kunt verkennen. Zo sla je twee vliegen in één klap. 

Informatie over duurzaam wonen

Behalve woningaanbod en financieel advies is er op de beurs ook informatie over duurzaam wonen. Zo kom je van alles te weten over stadsverwarming en krijg je tips over zonnepanelen en andere duurzame technieken. 

Woonbeurs: van 12.00 tot 17.00 uur in het WTC in Rotterdam

De Woonbeurs Rotterdam + regio is op zowel zaterdag 24 als zondag 25 maart van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Het WTC is te vinden aan het Beursplein 37 in Rotterdam. De toegang is gratis.

  • Bekijk hier een greep uit het aanbod op de Woonbeurs Rotterdam + regio.

Meer nieuws