Appartementen verduurzamen? Vraag advies bij VVE-010 op de Woonbeurs

VVE-010 aanwezig op Duurzaamheidsplein op Woonbeurs Rotterdam + regio

6 maart 2019-

We gaan van het aardgas af en willen dat onze woningen klaar zijn voor de toekomst, met behoud van het comfort. Voor Verenigingen van Eigenaren van Rotterdamse appartementencomplexen redenen genoeg om verduurzamingsplannen te maken en hiervoor geld opzij te zetten. Dat geldt voor VvE's van zowel bestaande gebouwen als nieuwe gebouwen die nog op het aardgasnet worden aangesloten. Om deze VvE's met hun ambities te helpen, staat VVE-010 dit jaar op het Duurzaamheidsplein van de Woonbeurs Rotterdam + regio in het WTC in Rotterdam. De beurs is zaterdag 16 en zondag 17 maart van 12.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. 

Advies over verduurzamen appartementengebouwen

Bij het verduurzamen van een appartementencomplex komt het nodige kijken. VvE’s kunnen bij de stand van VVE-010 terecht met hun vragen over energie besparen (o.a. isoleren), zelf energie opwekken (o.a. zonnepanelen) en hoe je dat allemaal regelt in VvE-verband. Want verduurzamen doe je als eigenaar van een appartementen samen met je buren. Heb je vragen, of weet je niet goed waar te beginnen met verduurzamen? Kom dan op zaterdag 16 en zondag 17 maart naar het Duurzaamheidsplein op de Woonbeurs. En ga in gesprek met de specialisten van VVE-010.

VVE-010: ook advies over juridische kwesties en onderhoudsplannen

Bij VVE-010 kun je terecht voor gratis onafhankelijk energieadvies en begeleiding op maat. VVE-010 kan je met van alles helpen, variërend van juridische kwesties en het opstellen van een goed onderhoudsplan tot maatregelen die leiden tot een toekomstbestendig en duurzaam gebouw.

  • www.vve010.nl.
  • Stand: VVE-010 (Duurzaamheidsplein).
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws