Naar de Woonbeurs? Download of print je gratis ticket en loop meteen door

Voorkom dat je in de rij staat en maak ook nog eens kans op een badkamer, KitchenAid of wooncheque

12 maart 2019-

Er worden veel mensen verwacht op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam. Voorkom wachtrijen bij de entree en download of print je gratis entreeticket door via de website je e-mailadres in te vullen. Met dit ticket ontloop je een eventuele wachtrij, en kun je meteen de beursvloer op. Met het invullen van je e-mailadres maak je bovendien kans op een badkamer, KitchenAid of wooncheque.

E-mailadres invullen en ticket downloaden of uitprinten

Je kunt je e-mailadres voor het gratis entreeticket voor de Woonbeurs hier invullen. Vervolgens kun je het ticket downloaden of uitprinten.

Kans op badkamer, KitchenAid en wooncheques

Met het ticket ontloop je niet alleen een eventuele wachtrij, maar maak je dus ook kans op een badkamer, een KitchenAid of een wooncheque. De badkamer wordt beschikbaar gesteld door Sani-Dump. Keukenspecialist Asto stelt de KitchenAid ter beschikking. Woonmall Alexandrium stelt daarnaast vijf wooncheques van 100 euro beschikbaar, te besteden in de woonwinkels van de Woonmall. Het lot bepaalt of je een van deze prijzen wint. De winnaars ontvangen na de Woonbeurs persoonlijk bericht. 

Woonbeurs op zaterdag 16 en zondag 17 maart in WTC

De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

  • Vul hier je e-mailadres in, download of print je ticket en laat dit bij de entree van de Woonbeurs zien. Dan hoef je niet in de rij en maak je kans op een badkamer, KitchenAid of wooncheque.

 

Meer nieuws