Archief

Wilgenrijk | Rietkraag: twee-onder-één-kaphuizen en herenhuizen op een eiland

Wonen met de natuur om u heen, niet ver van Rotterdam. Nog enkele twee-onder-één-kaphuizen beschikbaar

3 juni 2020-

Schitterende twee-onder-één-kaphuizen en herenhuizen, aan het water en/of aan een groene laan. U vindt ze straks op Rietkraag, een uniek eiland in woongebied Wilgenrijk nabij Maassluis. De huizen hebben alles wat u van moderne huizen mag verwachten, en meer. Ze zijn duurzaam, energiezuinig en comfortabel. Daarnaast is de architectuur rijk. Er zijn nog enkele twee-onder-één-kaphuizen beschikbaar.

Rietkraag (Wilgenrijk): als u van natuur en architectuur houdt

Het huizenaanbod op Rietkraag bestaat uit 14 twee-onder-één-kaphuizen aan het water, 8 twee-onder-één-kaphuizen aan een groene laan en 9 herenhuizen aan diezelfde laan (Verreweg). De buurt wordt aan drie zijden door water omsloten en aan één kant door de statige en brede laan Verreweg. De huizen op Rietkraag zijn gelegen aan hofjes, parken of aan de waterkant. Wie van natuur, geborgenheid en bijzondere architectuur houdt, valt zonder twijfel voor Rietkraag. Rietkraag is geïnspireerd door het Hollandse landschap rondom Maassluis: brede rietkragen, knotwilgen en vlonders aan het water. De natuur vormt de rode draad door Wilgenrijk en loopt letterlijk de buurt in. De buurt biedt een plek waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar u de ruimte heeft om andere bewoners te ontmoeten. Rijdt u de buurt binnen, dan voelt u direct geborgenheid.

Met diverse opties uw droomhuis realiseren

De kavels op Rietkraag zijn royaal; vanaf 190 vierkante meter, met genoeg ruimte voor een parkeerplaats op eigen terrein. De huizen worden aardgasvrij gebouwd en zijn energiezuinig. Ook krijgen alle huizen langs de laan Verreweg een plafondhoogte op de begane grond van circa 3,4 meter. Ze zijn daarnaast voorzien van diverse opties, zoals een uitbouw. Het zijn allemaal elementen die het woonplezier vergroten waardoor het echt uw droomhuis wordt.

Riante huizen, met woonoppervlakte vanaf 182 vierkante meter

De huizen op Rietkraag hebben een woonoppervlakte vanaf 182 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 539.500 euro (v.o.n.). Kijk op de aanbodpagina van Wilgenrijk voor alle informatie en voor het actuele huizenaanbod.

Meer nieuws