Wilgenrijk: echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

Een nieuw stukje Nederland, groen en rijk aan water, tussen Rotterdam en Den Haag

4 februari 2019-

Wonen in een landelijk, groen en waterrijk gebied, tussen Rotterdam en Den Haag, met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Het kan in Wilgenrijk, een nieuw stukje Nederland nabij Maassluis, Maasland en natuurgebied Midden-Delfland. Een gebied met unieke huizen, geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden. Nieuwsgierig? Kom op zaterdag 16 of zondag 17 maart naar de Woonbeurs Rotterdam + regio en ontdek de bijzondere kwaliteiten van Wilgenrijk. 

Wilgenrijk: groot en gevarieerd huizenaanbod

In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrijstaand tot korte rijhuizen, van twee onder-één-kap tot luxe appartementen; het huizenaanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd. Maar er is niet alleen aandacht voor de bouw van nieuwe huizen. In Wilgenrijk staat het woongeluk van de bewoners centraal. Er is veel ruimte voor kinderen om veilig te spelen en voor volwassenen om te ontspannen en te recreëren langs de groene parkwal. Tegelijkertijd bent u nooit ver weg van voorzieningen in het nabije Maassluis of in de grote steden Rotterdam en Den Haag. Aan alles is gedacht en alles klopt.

Meer ruimte en kwaliteit voor een vergelijkbare prijs

De kavels in Wilgenrijk zijn groter dan elders in de regio. U krijgt meer ruimte voor een vergelijkbare prijs. Voor iedere woonwens is er een huis beschikbaar. Alle huizen zijn ontworpen volgens de filosofie van de 'Maassluise school'. Deze filosofie geeft betekenis aan echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen. Geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden. De Maassluise school geeft zekerheid over de kwaliteit en de sfeer van het hele gebied. Wie woont in Wilgenrijk, kiest voor architectuur, kwaliteit en rust.

Meer weten: bezoek de Woonbeurs of de Woonwinkel 

Meer informatie over Wilgenrijk en over het actuele huizenaanbod in dit woongebied vindt u op de Woonbeurs Rotterdam, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam. U kunt ook kijken op www.wilgenrijk.nl of langskomen in de Woonwinkel (Weverskade 110 in Maassluis). Daar kunt u onder meer de gedetailleerde maquette van het woongebied bekijken en zelf een rondje maken door het gebied. De Woonwinkel is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

  • www.wilgenrijk.nl.
  • Stand: Wilgenrijk.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws