Archief

Wilgenrijk: echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen

Een nieuw stukje Nederland, groen en rijk aan water, tussen Rotterdam en Den Haag

27 mei 2020-

Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland. Groen, waterrijk en landelijk, met een rust die zeldzaam is in de Randstad. Op slechts 20 tot 25 auto- en metrominuten van de binnensteden van Rotterdam en Den Haag. In dit woongebied nabij natuurgebied Midden-Delfland vindt u unieke huizen, geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden.

Wilgenrijk: gevarieerd huizenaanbod in prachtige omgeving

In dit nieuwe woongebied vindt u ruime kavels met unieke huizen. Van vrijstaand tot huizen in korte rijen, van twee onder-één-kap tot luxe appartementen; het aanbod in Wilgenrijk is groot en gevarieerd. Wilgenrijk kent een doordachte ontwerpfilosofie, de Maassluise School. Geen huis is hetzelfde, terwijl ze duidelijk familie zijn. Wilgenrijk ligt midden in een rustige en groene omgeving dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Daardoor is Wilgenrijk dé perfecte plek om te wonen. De authentieke dorpen en het oer-Hollands polderlandschap nodigt uit om op de fiets te stappen. Binnen een halfuur fietsen bereikt u kustplaats Hoek van Holland.

Meer ruimte en kwaliteit voor een vergelijkbare prijs

Dankzij de ruime opzet en de grotere kavels dan elders in de regio, heeft u in Wilgenrijk meer ruimte en kwaliteit voor een vergelijkbare prijs. Kinderen hebben in Wilgenrijk veel ruimte om veilig te spelen en u kunt zich heerlijk terugtrekken, weg van de waan van de dag. De groene recreatieve Parkwal schermt Wilgenrijk af van omgevingsgeluiden en geeft u de ruimte om te wandelen, te sporten of te genieten van mooie uitkijkpunten. Wie in Wilgenrijk woont, kiest voor rust, schoonheid en kwaliteit. Tegelijkertijd bent u nooit ver weg van de voorzieningen van het nabije Maassluis en de grote steden Rotterdam en Den Haag.

Meer weten over Wilgenrijk? Bezoek de Woonwinkel. Of bel, mail of chat

Een huis kopen is een van de grootste gebeurtenissen in uw leven. Daarom ontmoeten, informeren en adviseren wij u graag persoonlijk als u meer wilt weten over het huizenaanbod in Wilgenrijk. U bent dan ook van harte welkom om langs te komen in de Woonwinkel of het woongebied te bezoeken. Daarbij zijn uiteraard de aangescherpte richtlijnen rondom het coronavirus van kracht. Komt u liever niet langs, maar wilt u wel in contact komen met de Woonwinkel of de makelaars? Dan kan dit telefonisch (085-7928202), per e-mail of via de chatfunctie op www.wilgenrijk.nl. De Woonwinkel is gevestigd aan de Weverskade 110 in Maassluis en van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

Meer nieuws