Archief

Wilgenrijk | Verreweg: riante twee-onder-één-kaphuizen en herenhuizen in traditionele stijl

Opties zoals uitbouw en grotere badkamer vallen nu binnen de verkoopprijs. Dus meer huis voor hetzelfde geld

5 februari 2020-

32 vrijstaande en geschakelde herenhuizen, twee-onder-één-kap en appartementen in een groene omgeving, niet ver van de stedelijke voorzieningen van Rotterdam en Den Haag. De ontwikkelende bouwer, ABB Bouwgroep, bouwt deze huizen aan de laan Verreweg in woongebied Wilgenrijk, nabij Maassluis. De appartementen en flink wat huizen zijn al verkocht, maar er is nog aanbod beschikbaar. De bouw start in het twee kwartaal van dit jaar. Koopt u hier een huis? Deze zal dus snel gebouwd worden. Daarnaast krijgt u voor dezelfde koopsom extra opties erbij, zoals een uitbouw. Meer huis voor hetzelfde geld!

Huizen in Verreweg: traditionele bouwstijl

De huizen zijn voorzien van prachtige openslaande deuren naar de tuin. De tuinen blijven ruim. Ze zijn minimaal 14 meter diep en allemaal op het op het zuidwesten gesitueerd, waardoor u de hele dag zon heeft. Daarnaast is er nu standaard gekozen voor een vergrote badkamer waar zowel een bad als een douche in past en u alsnog veel ruimte behoudt. Alle huizen aan de laan Verreweg hebben een eigen parkeerplaats voor twee auto’s, waarvan één onder de carport. Daarnaast krijgen de huizen een zeer luxe afwerking, met onder andere hardhouten trappen, hoge plafonds op de begane grond, luxe buitenverlichting, hoge plinten en een statige entree. Zoals alle huizen in Wilgenrijk is de architectuur van de huizen aan de laan Verreweg geïnspireerd op de karakteristieke stijl van de Maassluise School. Geen huis is hetzelfde, terwijl ze duidelijk familie zijn.

Huizen Verreweg completer en luxer afgewerkt 

De huizen aan de laan Verreweg worden aardgasvrij gebouwd. In de nog beschikbare huizen worden de volgende opties standaard in de bouw uitgevoerd, terwijl u hier niets extra's voor betaalt:

  • Uitbouw 1,2 vierkante meter aan de achterzijde.
  • Dubbele, openslaande tuindeuren in de achtergevel.
  • Vergrote badkamer (met bad en douche).
  • 300 liter boilervat.

Riante huizen, met woonoppervlakte vanaf 183 vierkante meter

De huizen aan de laan Verreweg hebben een woonoppervlakte vanaf 183 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 549.500 euro (v.o.n.). Kijk op de aanbodpagina van Wilgenrijk voor het actuele huizenaanbod. 

Meer nieuws