De Wielewaal, Rotterdam. Dé plek voor gezinnen die graag buiten wonen, maar toch dichtbij de binnenstad.

6 maart 2023-

Stel je voor, zomaar een zomerdag in de Wielewaal 2028
Getjilp van vogels. Langzaam word je wakker. Even het tempo omlaag na zo’n week. De zon schijnt en je zwaait de tuindeuren wagenwijd open. Hallo wereld. Goedemorgen buurman. Dag buurvrouw. Heerlijk die geur van bloesem vermengd met vers gemaaid gras. Je geniet van het weidse uitzicht tot ver voorbij de heg. De hoge bomen filteren het zonlicht en dankzij een fijn briesje dansen er allemaal lichtvlekjes op de gevel vol klimrozen aan de overkant. Geluk komt hier gewoon aanwaaien. De telefoon trilt, een Wielewaal-appje: “Wie komt er straks in de tuin aardbeien plukken? En eten. Voor het Zomerfestival vanavond. Zin in.”

Hier valt alles van je af
Vanmiddag nog even naar de stad, maar nu eerst naar de tuin. Op je gemak fiets je door de buurt. Kinderen rennen rond met waterpistolen. Kim en Jason testen de tent op het veldje. Even langs het Wielewaalhuis om te vragen of je nog kan helpen met de voorbereidingen. Zou het ooit gaan wennen? Hier valt alles van je af. Is alles in de buurt. We zijn allemaal anders en allemaal onszelf. Allemaal Wielewaal.

Wonen op Rotterdam-Zuid
Echte Rotterdammers weten het allang: Rotterdam is een fantastische stad om te wonen. Zuid heeft een rijke traditie van tuindorpen met veel ruimte en groen. Dé plek voor gezinnen die graag buiten wonen, maar toch dichtbij de binnenstad. De Wielewaal is onvergelijkbaar met andere nieuwbouwwijken op Zuid. Dat komt omdat de opzet van de wijk vrijwel gelijk blijft aan die van 1949 met ouderwets veel ruimte en groen! Zoals de bomen van toen, die nu volwassen zijn.

Woningaanbod
Op dit moment zijn er nog enkele eengezinswoningen beschikbaar in De Wielewaal van het type Hortensia, Klimroos en Sering. De bouw van deze woningen is inmiddels gestart, zie jij jezelf hier al wonen? 

Kijk op www.nieuwbouw-dewielewaal.nl voor het actuele woningaanbod in De Wielewaal en breng een bezoek aan onze stand op Woonbeurs Rotterdam (stand L-6).

Meer nieuws