Hoogste-woontoren-Benelux-in-Rotterdam-De-Zalmhaven

De Zalmhaven: excellent wonen en leven op niveau

Zo'n 484 woningen in nieuw Rotterdams icoon, in het mooie Scheepvaartkwartier

2 maart 2018-

Excellent wonen en leven op niveau. Dat is wat u te wachten staat in De Zalmhaven, de hoogste woontoren van de Benelux, in het Scheepvaartkwartier in Rotterdam. De Zalmhaven bestaat uit drie torens: twee van 70 en een van 215 (!) meter. Behalve woningen krijgt het project kantoren, sportvoorzieningen, horecagelegenheden, een daktuin en een panoramaterras met adembenemende vergezichten. Onder het gebouw komt een parkeergarage. 

De Zalmhaven: zo'n 484 woningen, zowel koop als huur

De blikvanger van De Zalmhaven wordt de 215 meter hoge woontoren. Maar De Zalmhaven is meer dan dat nieuwe icoon. Naast de wolkenkrabber staan straks twee wooncomplexen van 70 meter hoog. Verder komen er 33 stadswoningen. In totaal krijgt het project zo'n 484 woningen, zowel koop als huur. 

Appartementen met verbluffend uitzicht

Zalmhaven staat voor excellent wonen en leven op niveau. Kies voor een appartement dat bij u past: hoog, laag, ruimtelijk of compact. Of kies voor een van de penthouses of stadswoningen. U kunt de appartementen ('units') ook samenvoegen. Dankzij verdiepingshoge ramen heeft u een verbluffend uitzicht over de rivier, de stad en de wijde omgeving. Daarnaast vindt u in het gebouw verschillende sportvoorzieningen en horecagelegenheden. Zo is er een fitnessgelegenheid in het complex. Ook kunt u een heerlijke espresso drinken op het panoramadek op de hoogste verdieping, of uitgebreid dineren in het high end restaurant één etage lager. De Zalmhaven is dankzij dit soort voorzieningen niet alleen de nieuwe blikvanger aan de Rotterdamse skyline. Het is ook een 'innercity hotspot'. U vindt er alle comfort en luxe van echt stedelijk wonen.

Scheepvaartkwartier: aan het water, naast Het Park, nabij de binnenstad

Niet alleen De Zalmhaven zelf, ook de plek waar het project verrijst - het Scheepvaartkwartier - is bijzonder. U woont hier straks nabij de Nieuwe Maas, met Het Park (het groenste gebied van de Rotterdamse binnenstad) om de hoek. En met het Museumpark en het stadscentrum met al zijn winkels, theaters, bioscopen en horeca op loopafstand. In De Zalmhaven woont u 'chique-maritiem', dicht bij groen en tegelijkertijd urban. 

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over De Zalmhaven? Meld u dan aan als belangstellende via de projectsite. Dan ontvangt u vanzelf de nieuwsbrief. Of kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio (op zaterdag 24 en zondag 25 maart, in het WTC), en ga in gesprek met het verkoopteam (stand: De Zalmhaven).

  • www.dezalmhaven.com.
  • Stand: De Zalmhaven.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws