Esse Zoom: ontspannen wonen in dorpse omgeving, nabij de stad

Nog woningen beschikbaar en nieuw aanbod in aantocht. Preview op de Woonbeurs

8 februari 2019-

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwhuis met een tuin, veel ruimte voor kinderen om te spelen en dicht bij Rotterdam? Dan is nieuwbouwwijk Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel, ten noordoosten van Rotterdam, iets voor jou. Esse Zoom is een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het polderlandschap en mooie parkjes. Het aanbod bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande huizen, in allerlei typen. Meer weten? Kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam.

Esse Zoom: ontspannen wonen in een dorpse omgeving, nabij de stad 

Esse Zoom ligt aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt hier ontspannen wonen, met veel ruimte om je heen. En met alle voorzieningen van de stad aantrekkelijk dichtbij. Want behalve Rotterdam liggen ook Capelle a/d IJssel en Gouda niet ver weg. In Esse Zoom komen in totaal zo'n 550 woningen, in sfeervolle buurten. Elke woonbuurt krijgt een eigen karakter. De ene buurt is rijk aan water, de andere krijgt meer een groen karakter. Wat alle buurten met elkaar gemeen hebben, is dat zij kindvriendelijk en autoluw zijn. 

Op Woonbeurs: sneak preview nieuw woningaanbod in Esse Zoom

Een deel van de woningen in Esse Zoom is al opgeleverd. Diverse fases zijn in voorbereiding en gaan later dit jaar in verkoop. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio worden daarvan de eerste beelden gepresenteerd. Nieuwsgierig? Kom dan naar de stand van Esse Zoom en schrijf je in als belangstellende. 

Op dit moment ook nog woningen beschikbaar

Daar krijg je ook informatie over de woningen die nog beschikbaar zijn in de woonbuurten Het Groene Noorden en Jeu. Het Groene Noorden is een groene buurt met gasloze woningen. Behalve vanwege zijn duurzame karakter onderscheidt Het Groene Noorden zich ook vanwege zijn architectuur. De charmante gevels bieden een andere aanblik dan de woningen in de eerdere fases van Esse Zoom. Er zijn nog enkele woningen in Het Groene Noorden beschikbaar, in diverse typen. Kijk hiervoor op www.essezoom-duravermeer.nl. De andere fase die nu in verkoop is, is Jeu. Jeu is een groene buurt met verschillende typen woningen in de geliefde stijl van de jaren dertig. Die sfeervolle architectuur, de grote tuinen en de ruimte voor speelvoorzieningen geven de buurt een speels en ontspannen karakter. En daarmee doet deze fase zijn naam eer aan. Alle woningen zijn duurzaam en energieneutraal. Ook in deelplan Jeu zijn nog enkele woningen beschikbaar. Een actueel overzicht daarvan staat op www.essezoom-jeu.nl.

Dorps wonen tussen stad en polderland

Nieuwerkerk aan den IJssel is een rustig dorp aan de rand van het stedelijk gebied van Rotterdam, met uitgestrekte polders en de rivier de Hollandsche IJssel 'in de achtertuin'. Ook de stedelijke voorzieningen van Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda liggen dichtbij. 

  • www.woneninessezoom.nl.
  • www.essezoom-duravermeer.nl (voor het laatste aanbod in fase Het Groene Noorden).
  • www.essezoom-jeu.nl (voor het laatste aanbod in fase Jeu).
  • Stand: Esse Zoom.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws