Esse Zoom nieuwbouw eengezinswoningen Nieuwerkerk aan den IJssel

Esse Zoom: ontspannen wonen in een dorpse sfeer, met de stad dichtbij

Nieuwbouwwijk in Nieuwerkerk aan den IJssel is in trek. Binnenkort weer nieuw woningaanbod

12 februari 2018-

Op zoek naar een nieuwbouwhuis met een tuin en veel ruimte voor kinderen om te spelen? En ook nog eens heel dicht bij Rotterdam? Ontdek nieuwbouwwijk Esse Zoom in Nieuwerkerk aan den IJssel, aan de noordoostkant van de Maasstad. Esse Zoom is een nieuwe wijk met waterrijke overgangen naar het polderlandschap en groene parkjes. Het aanbod bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande huizen, in allerlei typen. Meer weten? Kom naar de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 24 en zondag 25 maart in het WTC in Rotterdam.

Nieuw woningaanbod in Esse Zoom volgt snel. Ook nu woningen in verkoop

Esse Zoom ligt aan de zuidkant van Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kunt hier ontspannen wonen, met veel ruimte om je heen. En met alle voorzieningen van de stad aantrekkelijk dichtbij. In Esse Zoom komen in totaal zo'n 550 woningen, in sfeervolle buurten. Elke woonbuurt krijgt een eigen karakter. De ene buurt is rijk aan water, de andere krijgt meer een groen karakter. Wat alle buurten met elkaar gemeen hebben, is dat zij kindvriendelijk en autoluw zijn. De eerste twee woonbuurten van Esse Zoom zijn inmiddels uitverkocht. Op dit moment zijn de woningen van de derde woonbuurt, Westerkant, in verkoop. De woningen zijn in trek. Nieuw aanbod volgt daarom snel. Hou daarom de projectsite in de gaten.

Dorps wonen tussen stad en polderland

Nieuwerkerk aan den IJssel is een rustig dorp aan de rand van het stedelijk gebied van Rotterdam, met uitgestrekte polders en de rivier de Hollandsche IJssel 'in de achtertuin'. Ook de stedelijke voorzieningen van Rotterdam en Capelle aan den IJssel liggen dichtbij. 

  • www.woneninessezoom.nl.
  • Stand: Esse Zoom.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws