Asto-Keukens

Keukenleverancier Asto: traditionele waarden, eigentijdse smaak

Rotterdams familiebedrijf levert en installeert keukens van gerenommeerde topmerken

9 januari 2018-

Een goede service, niet opdringerig, vakmanschap. Zomaar een paar fragmenten uit reacties van klanten op de site van Asto Keukens, een Rotterdams familiebedrijf dat zowel aan nieuwbouwprojecten als aan particulieren keukens en badkamers levert en ze ook zelf installeert. Speciaal voor bezoekers van de Woonbeurs Rotterdam + regio stelt het bedrijf een KitchAid ter beschikking, ter waarde van zo'n 500 euro. Wie bij de entree zijn gegevens achterlaat, maakt kans op deze prijs.

Prestigieuze onderscheidingen

Asto Keukens werd in 1973 opgericht door Ben Waalboer. Inmiddels staan zijn zoons Benno en Martijn aan het roer. Zij combineren hun eigentijdse smaak met de traditionele waarden waarmee hun vader het bedrijf groot maakte en de Rotterdamse Ondernemersprijs won. De nieuwe generatie won nog niet zo lang geleden ook een prestigieuze onderscheiding: die van beste Keukenzaak van Nederland. De liefde voor het vak zit bij het familiebedrijf, dat altijd in beweging is, in de genen.

Maatwerk met Leicht keukens

Asto kiest altijd voor gerenommeerde topmerken voor keukens, zoals Eggersmann, Mereno, Keller, Asto-Line en Leicht. Dat laatste merk is vooral bekend om zijn vele maatwerkmogelijkheden. Met innovatieve bouwsystemen en flexibele modules kunnen deze keukens helemaal volgens de ideeën van de klant worden ontworpen en geleverd. Asto is gevestigd aan de Driemanssteeweg 170 in Rotterdam. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak, via 010-4430210.

  • www.asto.nl.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws