Asto-Keukens

Keukenspecialist Asto: toegewijd, vakbekwaam en eigentijds

Rotterdams familiebedrijf levert en installeert keukens van gerenommeerde topmerken

9 januari 2019-

Een goede service, niet opdringerig, vakmanschap. Zomaar een paar fragmenten uit reacties van klanten op de site van Asto, de Rotterdams keuken- en badkamerspecialist die zowel aan nieuwbouwprojecten als aan particulieren keukens en badkamers levert en ze ook zelf installeert. Speciaal voor bezoekers van de Woonbeurs Rotterdam + regio stelt het bedrijf een KitchenAid ter beschikking, ter waarde van zo'n 500 euro. Wie bij de entree zijn gegevens achterlaat of via deze website een entreeticket downloadt of uitprint, maakt kans op deze prijs.

Eigentijdse smaak, traditionele waarden

Asto Keukens & Badkamers werd in 1973 opgericht. Het familiebedrijf combineert een eigentijdse smaak met traditionele waarden. De liefde voor het vak zit bij Asto, dat altijd in beweging is, in de genen. Een persoonlijke benadering, eerlijk advies en hoogwaardige service staan altijd voorop.

Maatwerk met Leicht keukens

Asto kiest altijd voor gerenommeerde topmerken voor keukens, zoals Eggersmann, Mereno, Keller, Asto-Line en Leicht. Dat laatste merk is vooral bekend om zijn vele maatwerkmogelijkheden. Met innovatieve bouwsystemen en flexibele modules kunnen deze keukens helemaal volgens de ideeën van de klant worden ontworpen en geleverd. Asto is gevestigd aan de Driemanssteeweg 170 in Rotterdam. Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak, via 010-4430210.

  • www.asto.nl.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.
Meer nieuws