Vanaf 15 maart in verkoop: riante herenhuizen en luxe appartementen in Wilgenrijk

Wilgenrijk: wonen tussen Rotterdam en Den Haag, met veel groen, ruimte en water

15 februari 2019-

Wonen in een prachtig en riant herenhuis, met een unieke uitstraling en een ruime tuin, en weg van alle drukte. Het kan in woongebied Wilgenrijk, in de buurt van Rotterdam. Daar zijn sinds vrijdag 15 maart 22 statige herenhuizen in verkoop, met een woonoppervlakte van zo'n 175 vierkante meter. Wilt u niet zo ruim wonen, maar wel van de groene en waterrijke omgeving genieten? Er zijn ook 10 luxe appartementen in een kleinschalig gebouw te koop. Op de Woonbeurs Rotterdam + regio, op zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam, krijg je alle informatie.

Riante herenhuizen aan een statige laan, appartementen met ruim balkon

De herenhuizen (waaronder ook 2 vrijstaande en 2 twee-onder-één-kap huizen) en de appartementen komen aan een rustige en statige laan, genaamd de Verreweg. Bijzonder aan de herenhuizen is niet alleen die rustige locatie, maar ook dat het om nieuwbouw gaat. Vaak staan herenhuizen immers in drukke straten en volle steden. En meestal zijn ze ook zo oud dat alles is verzakt en geen vloer meer recht is, waardoor verbouwen duur en lastig wordt. De herenhuizen in Wilgenrijk hebben minimaal vier slaapkamers en een ruime tuin op het zuidwesten, waardoor u ’s middags en ’s avonds kunt genieten van veel zon. De appartementen krijgen woonoppervlaktes vanaf 90 vierkante meter en een ruim balkon. Alle huizen hebben een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huizen in Wilgenrijk: geïnspireerd op het verleden, gemaakt in het heden

Ontwikkelaar van de huizen en appartementen is ABB Bouwgroep. Zeinstra Veerbeek Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp. Met ABB Bouwgroep heeft Wilgenrijk een partner gevonden die de ontwerpfilosofie van Wilgenrijk, de Maassluise School, zich helemaal eigen heeft gemaakt. Die filosofie levert huizen op die helemaal beantwoorden aan het motto van Wilgenrijk: echt, ontspannen, Hollands, mooi wonen. Ontwerpen die geïnspireerd zijn op het verleden, maar gemaakt in het heden.

Wilgenrijk: nieuw, groen en waterrijk woongebied, tussen Rotterdam en Den Haag

Wilgenrijk is een nieuw, groen en waterrijk woongebied in Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Meer informatie over Wilgenrijk, en het huidige huizenaanbod vindt u in de Wilgenrijk-stand op de Woonbeurs Rotterdam + regio (zaterdag 16 en zondag 17 maart in het WTC in Rotterdam). U kunt ook kijken op www.wilgenrijk.nl of langskomen in de Woonwinkel (Weverskade 110 in Maassluis). De Woonwinkel is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.

  • www.wilgenrijk.nl. Voor het nieuwe aanbod: www.nieuwhollandshuis.nl.
  • Stand: Wilgenrijk.
  • De Woonbeurs Rotterdam + regio vindt zaterdag 16 en zondag 17 maart plaats in het WTC in Rotterdam (Beursplein 37). De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Meer nieuws