zelfbouw-kavels-water-nesselande-rotterdam

Nu inschrijven voor nieuwe zelfbouwkavels Waterwijk Nesselande

Zelf je droomhuis bouwen aan het water. Het kan op 13 nieuwe kavels in Rotterdam

10 juli 2021-

Wil jij zelf je droomhuis aan het water (laten) bouwen in Rotterdam? Ontdek dan het nieuwste aanbod zelfbouwkavels in de Rotterdamse wijk Nesselande. Het gaat om dertien kavels in deelgebied Waterwijk: twee in fase 6 en elf in fase 7. De woonoppervlaktes variëren van 512 tot 1.610 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 350.682,20 tot 1.161.950,90 euro. Dit is inclusief 21 procent omzetbelasting. De inschrijving is gestart en sluit op 31 augustus (15.00 uur). Daarna vindt een loting plaats.

Waterwijk: eilandenrijk van Nesselande

Waterwijk is het eilandenrijk van Nesselande. Dit waterrijke deel van Nesselande vormt de overgang tussen de wijk en de Eendrachtspolder, die deel uitmaakt van het Groene Hart. Waterwijk krijgt in totaal zo'n 330 vrije kavels. Sommige op een privé-eilandje, andere met meer kavels op een groot eiland, weer andere naast elkaar aan een sfeervolle dijkweg. Maar altijd aan het water. 

Woonwensen realiseren op je eigen kavel aan het water

Zoveel mensen, zoveel woonwensen. In Waterwijk kun je veel van die woonwensen realiseren. Elke zelfbouwkavel heeft specifieke kwaliteiten, maar dit betekent niet elke kavel geschikt is voor elk type woning. De gemeente adviseert je daarom vooraf goed de mogelijkheden van elke kavel te bestuderen, bij voorkeur samen met een architect en/of aannemer. Raadpleeg daarvoor (onder meer) de brochure Kaveltekeningen en kavelprijzen Waterwijk fase 6 en fase 7 Nesselande.

Inschrijfformulier

Je kunt je tot en met 31 augustus (15.00 uur) inschrijven via dit inschrijfformulier. Daarna, op 2 september, vindt de loting plaats. Heb je nog vragen? Schrijf die dan op het formulier Aanvullende vragen Waterwijk en mail dit uiterlijk 22 juli naar jmh.huigen@rotterdam.nl

 

Meer nieuws